jueves, 28 de diciembre de 2017

Pepe Viyuela arriba al Teatre Echegaray dins del VI Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

L’espectacle de Circ Xic s’amplia amb dues sessions més aquest divendres a la plaça de Sant Domingo després d’esgotar invitacions per a les 6 sessions previstes

La indisposició d’un dels actors de l’espectacle “Els secrets de Mr. Stramboli” obliguen a suspendre l’actuació prevista al parc de Pere IV


El televisiu Pepe Viyuela portarà el seu espectacle “Encerrona” al Teatre Echegaray aquest divendres a les 19:00 hores. Es tracta d’una representació inclosa dins del VI Festival de Circ i Teatre, que a més servirà per tancar la programació cultural de l’Ajuntament d’Ontinyent en 2017. Serà en concret a les 19:00 de la vesprada quan l’actor, protagonista de films com “Mortadelo y Filemón” o sèries com “Aída” i “Olmos y Robles” porte a Ontinyent “Encerrona”, una reflexió humorística sobre la vida quotidiana des de la perspectiva del pallaso. El personatge interpretat per Viyuela es veurà atrapat a l’escenari i sense cap altra escapatòria que entretenir al públic assistent amb només l’ajuda d’una guitarra, una cadira, una jaqueta, un periòdic i una escala.

Les entrades per aquesta funció encara es poden adquirir a través de www.caixaontinyent.es, la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara o 1 hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre. El preu de les localitats és de 12 euros (general) i 10 euros (descomptes: carnet jove, estudiants, jubilats i aturats).

Dins de la programació del Festival, l’organització s’ha vist obligada a suspendre la representació al parc Pere IV de “Els secrets de Mr.Stramboli” per la indisposició d’un dels actors principals. La regidora coordinadora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, anunciava que tot i aquesta suspensió, el consistori treballarà per portar pròximament altre espectacle de carrer al barri de Sant Rafel. D’altra banda i degut a l’èxit d’assistència i l’alta demanda, que va omplir les 6 sessions inicialment previstes, l’espectacle de la companyia del Circ Xic “Teatre de Funàmbuls” oferirà dues sessions més aquest divendres en la carpa muntada a la plaça de Sant Domingo.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore