jueves, 14 de diciembre de 2017

Presentació de La Vida Administrada

Este proper dissabte 16, a partir de les 17:00, Juanma Agulles estarà presentant el seu últim llibre "La Vida Administrada - Sobre el Naufragio Social" a la biblioteca.
 
     A més a més, pel matí estarem oberts a partir de les 10 i farem l'assemblea mensual, el lloc ideal per a que es passeu si voleu participar en la biblioteca.
      Adjuntem cartell i vos deixem informació "extra" sobre l'autor i el llibre:

"Quan en Moby Dick el capità Ahab declara les vertaderes intencions de l'expedició del Pequod, afirma que ha disposat tots els mitjans racionals al seu abast per a la consecució d'una fi irracional. El vaixell balener, amb la seua fèrria organització semblant a una fàbrica, quasi una ciutat flotant, es deixa anar sobre la superfície de l'oceà amb l'únic objectiu de donar caça a la balena blanca i culminar així la venjança personal del capità. Cadascun dels components de la tripulació ha assumit, en el moment mateix d'embarcar, eixes finalitats demencials, sense sospitar que la gran maquinària de la qual ha passat a formar part té com a fi última la seua pròpia destrucció.

La societat industrial, a semblança del balener descrit per Melville, ha disposat multitud de mitjans racionals per a la consecució d'unes finalitats que han resultat, en la majoria dels casos, irracionals i desastroses. I, mentre avança en la persecució de la seua particular balena blanca, cridada «desenvolupament» o «progrés» o «abundància», la tripulació s'afanya per perfeccionar tècnicament els mitjans que la van acostant de forma irremeiable a l'hora del seu enfonsament definitiu."

---
16 DES - 10:00: Assemblea mensual
17:00: Presentació del llibre "La Vida Administrada"
23 DES - 17:00: Compartim lectures: Berenar i infusions calentetes per a compartir el que estem llegint, hem llegit, volem llegir, ...

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore