lunes, 22 de enero de 2018

3000 persones gaudeixen de l’esport a Ontinyent en un intens cap de setmana

La ciutat concentra en dos dies quasi una desena d’esdeveniments esportius

Óscar Borrell destaca el potencial d’Ontinyent com a ciutat esportiva i agraeix el treball dels clubs locals


Al voltant de 3000 persones han gaudit aquest cap de setmana a Ontinyent d’alguna modalitat esportiva. El regidor d’Esports de l’Ajuntament, Óscar Borrell, destacava que “ha sigut un cap de setmana molt intens, ja que Ontinyent s’ha convertit en l’epicentre de l’esport i ha demostrat la seua capacitat com a ciutat esportiva”.

Dissabte de matí la jornada començava amb el IV City Trail, una cursa infantil al marc de les festes de Sant Antoni Abat del barri de l’Ermiteta organitzada per Lurbel. Ja de vesprada, des de la parròquia de Sant Rafel eixia la tradicional marxa solidària que l’ONG “Manos Unidas” celebra a la ciutat. En aquesta ocasió els beneficis de la marxa es destinaven a un projecte de millora sanitària per als xiquets i xiquetes de la República Democràtica del Congo.

Diumenge, l’esport continuava present a la ciutat amb dues de les activitats més multitudinàries, el V Cross “Ciutat d’Ontinyent” organitzat pel CAVA i l’Ajuntament al passeig de Benarrai amb 800 atletes i el III Trail Clariano amb 400 participants. Estes activitats van comptar al lliurament de trofeus amb la prèsencia de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i els regidors Rebeca Torró, Óscar Borrell, Matilde Francés i Àlex Borrell. La vesprada seguia amb els partits de voleibol de l’ESET VAO Ontinyent, de rugbi amb el Rugby Club Ontinyent, i de bàsquet amb els partits dels sèniors masculí i femení del Club Martínez Valls.

Óscar Borrell agraïa “el treball de tots els clubs i entitats locals que fan possible que tots ontinyentins i ontinyentines, de qualsevol edat, puguen gaudir de la pràctica esportiva a la ciutat” declarava.
meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore