sábado, 6 de enero de 2018

80 xiquets i xiquetes participen en l’Escola de Nadal Municipal a la piscina coberta

Per tercer any consecutiu el consistori ha oferit una alternativa lúdica i formativa per a les vacances escolars que ha esgotat places

80 xiquets i xiquetes de 3 a 13 anys estan gaudint aquests dies a Ontinyent de la tercera edició de l’Escola de Nadal Municipal a la piscina coberta. Es tracta d’una activitat impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent que té com a objectiu oferir una alternativa d’oci per als més menuts i menudes durant les vacances nadalenques, a la què des del 26 de desembre i fins aquest dijous 4 de gener els xiquets i xiquetes participen d’una manera lúdica i formativa d’activitats com manualitats, tallers, natació, jocs d’habilitats o esports, sempre adaptats als seus trams d’edat.

El regidor d’Educació i d’Esports, Óscar Borrell, destacava la bona acollida i consolidació de la iniciativa, com demostra la rapidesa en esgotar les places. El regidor explicava que amb l’Escola de Nadal “permetem als menuts i menudes divertir-se a la vegada que aprenen en uns dies de vacances escolars en els quals molts pares i mares treballen. Per això l’Escola de Nadal pretén facilitar la conciliació laboral i familiar d’una manera assequible i atractiva”, manifestava.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore