miércoles, 24 de enero de 2018

El Col·legi Oficial de Treball Social obrirà dilluns la seua nova seu a Ontinyent

L’últim dilluns de cada mes el CIM de Sant Rafel serà punt de trobada per al voltant de 70 professionals de la comarca

La ciutat ha sigut escollida per a iniciar el projecte de descentralització del col·legi de treballadors socials

El Col·legi Oficial de Treball Social de València inicia el seu projecte de descentralització amb la creació d’un punt de trobada i d’informació a Ontinyent. A partir del pròxim 29 de gener, el CIM de Sant Rafel serà l’emplaçament d’aquesta nova seu que prestarà servei el últim dilluns de cada mes en horari de 17:00 a 19:00 hores.

Aquest espai possibilitarà un punt d’encontre per al voltant de 70 professionals de l’àmbit del Treball Social que exerceixen la seua activitat dins de les institucions públiques, organitzacions no governamentals o en empreses del tercer sector en les comarques del sud de la província de València. A més, la ciutat podrà acollir accions formatives, de reciclatge professional, assessorament o supervisió de casos.

El projecte de descentralització del Col·legi Oficial de Treball Social de València s’inicia en Ontinyent després que el passat mes de novembre l’alcalde, Jorge Rodríguez; la regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones; i el coordinador de Serveis Socials Municipals, Miguel Colorado, es reuniren amb la presidenta del col·legi, Elena Puig, i acordaren la cessió per part de l’Ajuntament d’un espai de titularitat municipal, com ho és el CIM.

Sayo Gandia, destacava la bona notícia que suposarà tenir a la ciutat aquesta nova seu que facilitarà el treball i la formació dels nostres professionals del Treball Social. “Fins ara els i les treballadores socials havien de desplaçar-se a València per a continuar amb la seua formació, ara Ontinyent exercirà una capitalitat amable acollint aquest espai del qual s’aprofitaran els professionals de la ciutat i de les comarques veïnes” manifestava.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore