jueves, 18 de enero de 2018

El Passeig de Benarrai espera acollir un miler d’atletes al V Cross “Ciutat Ontinyent”

El III Memorial David Cañete està organitzat pel Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA) i l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de València


Ontinyent espera rebre prop d’un miler de participants aquest diumenge al V Cross “Ciutat d’Ontinyent” que tindrà lloc al Passeig de Benarrai. Aquesta prova, organitzada pel Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA) i l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de la Diputació de València, serà també el III Memorial David Cañete, en record al desaparegut atleta ontinyentí. El cross era presentat ahir al CEIP Carmelo Ripoll on acudien el president de la Diputació i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el regidor d’Esports, Óscar Borrell, el president del CAVA, Andreu Gramage i el director tècnic de la prova i director del col·legi, Fran Mollà.

L’alcalde agraïa a la seua intervenció tot el treball que el CAVA ha vingut realitzant des de la seua fundació “perquè l’atletisme no desapareguera en Ontinyent”. A més, Rodríguez destacava la consolidació del Passeig de Benarrai “com un espai no només d’oci sinó també esportiu, amb un circuit de cross permanent, una zona per a fer exercicis o la nova pista de pumptrack” declarava. Óscar Borrell, també felicitava al CAVA per la seua aposta per l’esport base i femení, incidint en la predisposició del consistori en donar suport a l’esport, posant com a exemple la renovada pista d’atletisme i les inversions efectuades recentment al Poliesportiu.

Des del CAVA Andreu Gramage, feia referència al cartell de la prova en el qual “s’ha intentat transmetre la força del treball en equip perquè sense la força d’aquest cap entitat és res” i agraïa la col·laboració de les administracions i patrocinadors.

Per la seua part, Fran Mollà, explicava que el V Cross “Ciutat d’Ontinyent” començarà a les 9:30 horas amb una “prova open” de 4 km oberta a atletes no federats major de 18 anys. A continuació començaran les proves d’iniciació, sub12, sub14, sub18, sub20, sub23, sènior i veterà, amb un recorregut des dels 500 metres fins als 10.000 metres. Els horaris estimats es poden consultar a www.crossontinyent.blogspot.com.es
meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore