jueves, 18 de enero de 2018

El regidor d’Educació Óscar Borrell felicita a Juan Torres pel seu reconeixement com a segon millor docent de FP

El professor de l’Estació premiat com el segon millor docent d’Espanya en FP participarà en la Setmana Pedagògica d’Ontinyent

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, mantenia una reunió de treball aquest matí amb Pere Vañó, director de l’IES L’Estació i amb Juan Torres, el professor del centre que recentment ha sigut reconegut com el segon millor docent d’Espanya en FP pels premis EDUCA ABANCA. Borrell ha felicitat a Torres per aquest reconeixement que fa una entitat que busca difondre la bona praxi docent i que ha nascut de l’alumnat que proposaren a Juan Torres per aquest premi. Aquest guardó sensibilitza a la societat de com és d’important la labor del professorat en totes les etapes educatives.

En aquest encontre s’ha acordat que el docent participe en la pròxima edició de la “Setmana Pedagògica”, que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent i la Universitat de València, per donar a conéixer i explicar a tota la ciutadania interessada el seu projecte educatiu dins del marc de la Setmana Pedagògica que dóna a conèixer tots els projectes educatius que els centres d’Ontinyent ofereixen al seu alumnat. Óscar Borrell recordava que la “Setmana Pedagògica” vol ser l’epicentre de la formació dels mestres, organitzada sobretot de cara a formar als docents i futurs educadors que es troben ara estudiant Magisteri..

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore