miércoles, 31 de enero de 2018

Jorge Rodríguez convocarà als portaveus per a explicar el dispositiu municipal en la inundació del CEIP Vicent Gironés

El govern municipal recorda a l'oposició que una comissió d’investigació ha de sol·licitar-se a l'òrgan competent que en aquest cas són les Corts Valencianes

L'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, té previst reunir la setmana vinent als portaveus dels grups polítics per a informar-los del dispositiu engegat per l'ajuntament per a pal·liar els efectes de la inundació del CEIP Vicent Gironés. L'alcalde convocarà una junta de govern extraordinària en la qual, entre altres assumptes referits al ple ordinari del mes de febrer, explicarà als portaveus les actuacions dutes a terme per part de l'ajuntament des del mateix diumenge al matí i el seu cost aproximat, que serà reclamat a l'empresa adjudicatària de les obres promogudes per la Conselleria d'Educació: “l'ajuntament està autoritzat a informar del que ha fet per a pal·liar els danys en el col·legi. De la resta de qüestions és la conselleria la que pot informar a través dels seus representants”, han aclarit des del govern d'Ontinyent.

En aquest sentit, i en referència a la petició de PP i Ciudadanos de constituir una comissió d’investigació per la inundació del col·legi, fonts municipals han aclarit que una comissió com aquesta ha de sol·licitar-se a l'òrgan competent de les obres, que no és l'ajuntament sinó les Corts Valencianes, i a través dels portaveus d'ambdues formacions polítiques. No obstant açò, la mateixes fonts han assenyalat que resulta “una miqueta pretensiós i excessiu” sol·licitar una comissió d’investigació per a conèixer com va ser la inundació d'un centre educatiu.


Respecte a les crítiques abocades per la presència de la portaveu de Compromís en la reunió del dilluns entre la conselleria, l'ajuntament i la comunitat educativa del centre, des del govern municipal s'ha aclarit que Sílvia Urenya va ser l'única portaveu municipal que es va posar en contacte amb l'alcalde el mateix diumenge i que en comunicar-li la convocatòria de la reunió del dilluns va demanar estar present. L'alcalde no va tenir inconvenient en què estiguera, com tampoc hauria tingut inconvenient que estigueren la resta de portaveus, però no van poder sol·licitar-li-ho a l'alcalde perquè no es van comunicar amb ell el mateix diumenge: “sembla ser que van preferir aprofitar la inundació per a llançar crítiques a través de les xarxes socials, en lloc de posar-se a la disposició de l'ajuntament i del col·legi, que és el que la ciutadania espera dels seus representants públics”. En lloc d'açò, al mateix estil dels seus predecessors, afirmen fonts municipals, tant el portaveu de Ciudadanos, Juan Revert, com la del PP, Mercedes Pastor, “han unit els seus discursos i les seues forces per a polititzar la inundació d'un col·legi, com és tradició en aquesta classe de formacions polítiques”, han lamentat des del govern d'Ontinyent.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore