viernes, 19 de enero de 2018

La regidoria de Joventut dimanitzarà les vesprades de divendres i dissabte a l’Espai Jove d’Ontinyent

La programació d’activitats del proper trimestre permet gaudir al Casal Jove d’activitats dirigides, sala de treball o espai Wifi

Óscar Borrell i Katty Ushiña destaquen l’aposta del govern municipal per oferir una programació estable i de qualitat al jovent ontinyentí

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent obrirà tots els divendres i dissabtes de vesprada l’Espai Jove al barri de Sant Rafel (c/Joan XXIII, 10-B) i organitzarà activitats dinamitzades per al jovent de la ciutat. Així ho anunciava la regidora de Joventut, Katty Ushiña, i el regidor coordinador de l’àrea de Joventut, Esports i Educació, hui en la presentació de la programació juvenil per al primer trimestre de l’any. A la roda de premsa estava també present Joha Torró, tècnic de Joventut al consistori contractat a través del programa “Avalem Joves +” i que serà l’encarregat de dinamitzar l’Espai Jove.

Katty Ushiña explicava que l’Espai Jove té com a objectiu convertir-se en un punt d’encontre per al jovent de la ciutat. D’aquesta manera, a partir del mes de febrer, la regidoria obrirà aquest espai totes les vesprades dels divendres i dissabtes de 18:00 a 21:00 hores. A més d’activitats organitzades com cinema, karaoke o xerrades, aquest espai també es podrà utilitzar com a sala de treball o espai Wifi.

Quant a la programació, Joha Torró donava detalls de les activitats, que començaran el pròxim 23 de gener a les 19:00 hores en la UNED amb una jornada informativa al voltant del programa “Jove Oportunitat”, una iniciativa dirigida a joves entre 16 i 21 anys que han abandonat la seua formació de manera prematura i que es troben sense ocupació. A més s’inclourà la ruta de memòria històrica “Ontinyent Ciutat Rereguarda” i tallers de defensa personal, cartomàgia, d’hàbits alimentaris, per elaborar correctament un Currículum Vitae, d’Instagram i papiroflèxia.

Altre de les propostes a destacar és el curs de Direcció d’Activitats en Temps Lliure (DAT), que s’impartirà a partir del pròxim 23 de febrer per part de l’Escola Abast Animació. Torró aclaria que aquest curs està dirigit a aquelles persones que ja tenen el títol de Monitor d’Activitats de Temps Lliure i volen continuar la seua formació en aquest àmbit. Ushiña recordava que tota la programació s’ha establit tenint en compte les preferències dels i les joves de la ciutat a partir de la realització d’enquestes.

A les activitats incloses a la programació municipal cal afegir “l’Agenda Jove”, totes les propostes sorgides de diferents associacions i col·lectius juvenils. Entre aquestes es troba un grup de teatre i expressió de Xarxa Jove, diferents tallers i jocs a les festes de Sant Antoni Abat de la mà del Moviment Juvenil Santa Maria i el Grup Scout Mafeking, les Falles dels Júniors de Sant Josep, les “Paelles Joves” del CLJO, el Festival Diània de Sinergies Serveis Culturals, la programació social del Centre Excursionista Ontinyent o viatges per a esquiar amb el Club d’Esquí “La Vall”.

Per la seua banda, Óscar Borrell, destacava “l’aposta que el Govern d’Ontinyent fa pel jovent de la ciutat amb una programació estable i de qualitat, treballant amb un nou conveni amb el Consell Local de la Joventut per continuar fomentant la participació d’aquest sector de la població o visibilitzant tota la labor que fan els diferents moviments i entitats juvenils”.


Tota la informació detallada de les activitats es podrà trobar a la web municipal. Les activitats són gratuïtes, exceptuant aquelles que ho indiquen, i estan dirigides a joves d’entre 12 i 30 anys. Les places són limitades pel que serà necessari inscriure’s a través del correu joventut@ajuntament-ontinyent.es, del codi QR inclòs en la cartelleria o de forma presencial en l’Oficina Jove, que a causa de les obres de remodelació de la Casa de la Cultura trasllada les seues instal·lacions al 4t pis de l’edifici de Serveis Socials a la Plaça Major.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore