martes, 23 de enero de 2018

L’AGRUPACIO MUSICAL ONTINYENT AL CONCERT DEL MIG ANY DE SANT BLAS

El passat diumenge 21 de gener va tindre lloc al Saló d’actes de les Salesianes d’Alacant el XXX Concert Homenatge a la Música Festera en motiu del Mig Any de les seues festes que compleixen 75 anys.

Aquest any la banda encarregada de la realització d’aquest concert va ser l’Agrupació Musical Ontinyent que va ser convidada per la junta de festes de Moros y Cristians de Sant Blai a Alacant.

Per a l’Agrupació va ser un gran privilegi poder realitzar aquest concert ja que anteriorment l’han realitzat bandes molt importants al panorama bandístic de la Comunitat Valenciana.

La temàtica d’aquest concert és la música festera escrita per als Moros i Cristians, a més de donar a conèixer més si cap, la música festera del poble de la banda que realitza el concert cada any.

L’Agrupació va dur a terme un programa molt variat de música festera escrita per autors locals o per a la festa d’Ontinyent, mesclant grans clàssics de la festa amb peces estrenades les passades festes d’Agost.
A la primera part del concert es va poder escoltar, 20 anys d’Agrupació del propi director de la banda Juan Daniel Jover, Aquitania i Nadim Rashid de Saül Gómez, Cubelles del músic de l’Agrupació Josep Ferrero i Mozarabes 1960 de Jose Maria Ferrero.

A la segona part, la banda Ontinyentina va interpretar Brisas del Clariano, Marrakesch i Bonus Crhistianus del Mestre Ferrero i les marxes Maras i Cefe les dos dedicades als càrrecs de les festes d’Ontinyent de 2017 escrites per Saül Gómez.
El concert va acabar amb la interpretació de la marxa mora Chimo fora del programa.


Des de l’Agrupació Musical Ontinyent valoren molt positivament aquesta experiència i ja estan preparant el Concert del Mig Any d’Ontinyent que aquest any tindrà un caràcter molt emotiu ja que serà l’últim concert de l’actual director Juan Daniel Jover Piqueres després de 4 anys i a més es retrà homenatge a la primera part del concert a Enrique Alborch Tarrasó, últim director de la Marxa Mora Chimo i director de l’Agrupació durant 8 anys.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore