viernes, 12 de enero de 2018

Mariano Peña obri un trimestre cultural a Ontinyent amb música i teatre per a totes les edats

La regidoria de Cultura aposta per incrementar l’ús de la Sala Gomis i enceta un cicle de teatre dominical per a públic familiar

El televisiu Mariano Peña (“Aida”, “Allí Abajo”) encapçala la nova programació cultural de l’Ajuntament d’Ontinyent per als primers mesos de l’any amb l’espectacle “Obra de Dios”, que es representarà el proper divendres 26 de gener al Teatre Echegaray. La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, i el regidor de Cultura, Àlex Borrell, presentaven hui davant els mitjans de comunicació una programació que destaca per l’augment d’espectacles de caràcter familiar i de la utilització de la Sala Gomis com a escenari d’esdeveniments.

Sayo Gandia recordava que “2017 ha sigut un any molt intens en l’àmbit cultural, en el qual el públic ha respost de forma molt positiva. Amb aquesta nova programació volem continuar apostant per espectacles de qualitat i collint la mateixa acceptació” declarava la regidora. Per la seua banda, Àlex Borrell, incidia en “l’aposta per apropar el teatre als més menuts i menudes, amb un total de 4 representacions per a públic infantil i a més fer-ho apostant també per la Sala Gomis”.

Borrell detallava la programació al complet i comptava que a més de l’espectacle de Mariano Peña, la programació inclourà 7 obres de teatre i 3 concerts, i es complementarà amb més d’una desena d’activitats que arriben de la mà de diverses associacions i entitats, impulsades pel Consell Municipal de Cultura. Concretament, dissabte 3 de febrer a les 19:00 hores el Teatre Echegaray acollirà el concert de jazz “Excited Sounds” de Rafa M.Guillén & The Jazz Walkers. L’endemà, l’espectacle familiar “El Gat amb Botes” arribarà a la Sala Gomis a les 18:00h. El dissabte dia 10 a les 19:00h la programació continuarà amb el caràcter familiar amb l’obra, guanyadora d’un premi MAX, “Amour” al Teatre Echegaray. Diumenge 11, a les 12:00 hores, Joan Josep Albinyana interpretarà a la Sala Gomis el recital de piano “Benicadell Sonor”.

Ja en març, el dia 4 a les 18:00, tots els públics podran gaudir de l’espectacle de titelles “Kiti Kraft” a la Sala Gomis. Dissabte 10 de març, arribarà el torn de la producció de l’Institut Valencià de Cultura “Els Quatre Genets de l’Apocalipsi” de Blasco Ibáñez, serà a les 19:00h al Teatre Echegaray. El 24 de març, a les 20:00 hores en la Sala Gomis acollirà “Emília”, la lluita d’Emília Pardo Bazán per ser ella mateixa al segle XIX. La programació continuarà al mes d’abril, amb l’espectacle infantil “Moby Dick” que tindrà lloc el diumenge dia 15 a les 18:00 hores en la Sala Gomis. Dissabte 21 el Teatre Echegaray serà l’escenari a les 19:00h de l’obra “En la orilla”, amb reconeguts actors com Marcial Álvarez (“El Comisario”), Sonia Almarcha (“Vis a Vis”), César Sarachu (“Camera Café”) o Adolfo Fernández (“Águila Roja”). Finalment, el grup de música Sidonie presentarà el seu últim treball el dissabte 28 d’abril a les 22:30 hores en el Teatre Echegaray.

Els regidors recordaven que la Casa de la Cultura romandrà tancada a causa de les obres de remodelació que es duran a terme durant el primer semestre de l’any, raó per la qual les oficines del Departament de Cultura es traslladaran a la Sala Gomis. Així, les entrades per als espectacles es podran adquirir a través de la web de Caixa Ontinyent, a la Sala Gomis de forma presencial o a través del telèfon 96 291 05 16, i en taquilla una hora abans de cada representació.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore