viernes, 19 de enero de 2018

Mariano Peña respondrà a les grans preguntes de la humanitat a Ontinyent amb “Obra de Dios”

EL conegut Mauricio Colmenero de la sèrie “Aida” canvia radicalment de personatge però no abandona l’humor amb un espectacle amb el que recorre Espanya


L’actor Mariano Peña respondrà en clau d’humor a les grans preguntes de la humanitat el proper 26 de gener a les 22:00 hores al teatre Echegaray d’Ontinyent, on interpretarà “Obra de Dios”.

A l’espectacle, amb el que s’obrirà la programació cultural de 2018 organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, el conegut intèrpret de Mauricio Colmenero a la sèrie “Aida” passa a protagonitzar una comèdia en la qual el senyor de l’Univers visitarà el teatre ontinyentí per a reescriure els deu manaments. D’aquesta manera i en clau d’humor aniran arribant les respostes a preguntes com ara per què Déu va crear Adam? Era Eva realment una pecadora? Quants animals va ficar Noé en l’arca? A més de fer un recorregut per la història mai contada dels protagonistes de la Bíblia com Jesús, Abraham, Moisés o, fins i tot, Steve Jobs.

El protagonista estarà acompanyat per dos dels seus fidels arcàngels interpretats per Bernabé Fernández (“Servir y Proteger”) i Chema Rodríguez-Calderón (“Cuéntame cómo pasó”). “Obra de Dios”, és l’adaptació d’una de les obres que més ha triomfat a Nova York als últims anys on Jim Parsons conegut per interpretar a Sheldon Cooper en la sèrie “The Big Bang Theory” feia el paper que ara interpreta Mariano Peña.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “després de passar per teatres de tot el territori espanyol, aquest espectacle arriba a Ontinyent amb l’objectiu de què el públic no pare de riure”. Borrell animava a tota la ciutadania “a gaudir d’una obra molt divertida i amb la que segur passaran una molt bona estona”.

Les entrades per aquest espectacle, adreçat a públic adult, encara estan disponibles amb un preu de 20 euros, 16 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, la Sala Gomis, el telèfon 96 291 05 16 i en taquilla una hora abans de l’obra.meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore