viernes, 12 de enero de 2018

Més pólvora per a l'atac amb l'arribada de Javi Zarzo

Segueixen els moviments en les oficines de l'estadi El Clariano, per reforçar el conjunt dirigit per Vicente Parras de cara al que resta de temporada. El club ha estat fent esforços per millorar les parcel·les més necessitades dins de les seues possiblitats. Javi Zarzo és un interior esquerre que ha demostrat la seua vàlua tot i la seua joventut en la Tercera Divisió, dins de dos clubs punters com el Castellón i l'Olímpic.
 
Javier Zarzo Mora (Benaguasil, 28 de maig del 1996) és un jove atacant amb molt de futur per davant, però també amb molt de present. Arriba provinent d'un Castellón que lluita novament per l'ascens de categoria, i en el que ha jugat més de 770 minuts aquesta temporada, amb un gol en forma de penal, tot i que és un habitual a l'hora de perforar la porteria rival. La passada temporada, a les files albinegres, va aconseguir 8 dianes, 2 d'elles de penal, aprofitant així els 38 encontres disputats, 31 d'ells com a titular. En el conjunt de Castelló de la Plana s'ha acabat de sentar en la categoria després d'un primer pas per l'Olímpic de Xàtiva en qualitat de cedit ja en la categoria de la Segona Divisió B. Format en les categories inferiors del Valencia CF, on va destacar des de menut.
 
Es tracta d'un jugador molt habilidós que juga en banda esquerra i que ofereix gran rendiment en l'associació. Amb criteri a l'hora de jugar l'esfèric no dubta en inserir-se en l'àrea per traure profit de jugades ràpides tal com ha demostrat en els seus anteriors equips. Arriba a l'Ontinyent amb la intenció de trobar un lloc en la categoria de bronze del futbol espanyol, i perquè no, somiant en cotes més altes donada la seua joventut.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore