sábado, 17 de febrero de 2018

Ajuntament i CLJO renoven el seu conveni per potenciar activitats per la joventut d’Ontinyent

Es contempla una dotació de 20.000 euros a més del manteniment de la cessió del Casal Jove al barri de Sant Rafel

L’Ajuntament d’Ontinyent i el Consell Local de la Joventut (CLJO) han renovat el seu conveni de col·laboració per a 2018. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el president del CLJO, Javier Mira, signaven aquest acord per a enguany, per potenciar la realització d’activitats per als joves al municipi.

Aquest document estableix un finançament de 20.000 euros per part de l’Ajuntament en 2018, actualitzables segons els pressupostos, a més de la cessió d’un despatx-oficina i una nau-aula, al Casal Jove en el nº10 del carrer Ramón Llin al barri de Sant Rafel. D’altra banda, el CLJO assumeix amb aquest conveni la realització d’activitats pròpies al marc d’un programa anual ampliable. A més, el CLJO i les diferents àrees municipals podran col·laborar en l’execució de programes que s’estiguen desenvolupant per oferir recursos i serveis al jovent ontinyentí. Igualment, l’Ajuntament seguirà prestant a través del CLJO els serveis de Gabinet Psicopedagògic i d’Assessorament Sexològic als i les joves.

El conveni concreta també que es duran a terme, com ja es venia fent fins ara, un sistema de seguiment del conveni a través d’una comissió que tindrà lloc cada tres mesos. Aquesta comissió estarà integrada per dos membres de l’ajuntament (la regidora de Joventut, Katty Ushiña, i un tècnic municipal) i altres dos del CLJO (un membre representant de l’assemblea del CLJO i la tècnica del Consell).

La renovació d’aquest conveni dóna continuïtat a les polítiques de joventut treballades pel Govern Local, com ara la programació estable trimestral, l’elaboració d’un Pla Jove municipal, la potenciació de plans d’ocupació com Avalem Joves o la posada en marxa d’activitats específiques d’esport i oci nocturn com l’Espai Jove o la Nit Jove, entre d’altres.

La signatura d’aquest conveni dóna continuïtat i fa un pas mes en les polítiques de joventut en les que ve treballant el Govern d’Ontinyent, que també compta entre les seues línies mestres l’aposta per la inserció laboral dels joves a través de la Fundació Campus Ontinyent i dels plans d’ocupació municipals; el foment del l’accés a la vivenda dels joves fomentant el lloguer en condicions avantatjoses per a estudiants; o la posada en marxa d’activitats específiques d’esport i oci nocturn, entre altres.Principio del formulario

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore