miércoles, 7 de febrero de 2018

“Benicadell Sonor” farà un recorregut pels compositors de la Vall d’Albaida a la Sala Gomis

El músic Joanjo Albinyana interpretarà al piano composicions de Melcior Gomis, Rodríguez Monllor o Blai Maria Colomer, entre altres

Els compositors de la Vall d’Albaida seran protagonistes el pròxim diumenge 11 de febrer a Ontinyent amb el recital pianístic “Benicadell Sonor”. A partir de les 12:00 hores la Sala Gomis acollirà aquest espectacle, organitzat per l’Ajuntament i l’Institut d’Estudis de La Vall d’Albaida (IEVA), al qual el pianista Joanjo Albinyana farà un recorregut per les creacions de diferents compositors de la comarca com Josep Melcior Gomis, Blai Maria Colomer o Eduard Torres Pérez, entre d’altres.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell incidia que “no podem deixar passar aquesta oportunitat per a conèixer i gaudir del patrimoni cultural i el talent que tenim a la comarca”. “Benicadell Sonor” naix com un projecte de recuperació i revalorització de compositors de música clàssica de La Vall d’Albaida. Des de l’IEVA, explicaven que “la Vall d’Albaida té una interessant producció de compositors que han generat un compendi d’obres de gran qualitat i que conformen una de les vessants culturals valencianes més destacades”.

Joanjo Albinyana interpretarà al piano les composicions de Vicent Rodríguez Monllor (Ontinyent), Josep Melcior Gomis (Ontinyent), Blai Maria Colomer (Bocairent), Amanci Amorós Sivent (Agullent), Eduard Torres Pérez (Albaida), Joan Alborch Miñana (Salem) i del mateix Albinyana (L’Olleria). La recerca de les partitures ha estat a càrrec del compositor Miquel Àngel Múrcia. Les entrades estan disponibles a un preu de 5 euros, 4 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, a la Sala Gomis, al telèfon 96 291 05 16 i en taquilla una hora abans del concert.




meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore