lunes, 12 de febrero de 2018

COMUNICAT DE LA FAMILIA CAMPOY-ROMERO

La família Campoy-Romero volem agrair les enormes mostres de solidaritat de tota la ciutat d’Ontinyent després del tràgic succés del passat divendres.

Agraïm el treball de l’Ajuntament d’Ontinyent, els bombers, les forces i cossos de seguretat i efectius sanitaris, que ens van atendre des del primer moment, i volem agrair especialment les mostres d’estima de tota la ciutadania en general, que s’han bolcat amb nosaltres de forma altruista davant la desgràcia que hem patit i ens fan arribar no sols la seua estima sinó també tota classe d’ajuda material.

A hores d’ara les nostres necessitats estan sent ateses pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent, que ens va a cedir una vivenda i que està posant a la nostra disposició els objectes i l’ajuda necessària davant esta situació. Es per això que no és necessari que se’ns faça arribar roba, mantes ni aliments, ja que tenim cobertes les nostres necessitats bàsiques.

La nostra gratitud i reconeixement a totes les persones i entitats que d’una manera o altra ens han ajudat davant la major adversitat de les nostres vides, la vostra estima ens anima a seguir endavant. Gràcies.


COMUNICADO DE LA FAMILIA CAMPOY-ROMERO


La familia Campoy-Romero queremos agradecer las enormes muestras de solidaridad de toda la ciudad de Ontinyent después del trágico suceso del pasado viernes.

Agradecemos el trabajo del Ayuntamiento de Ontinyent, los bomberos, las fuerzas y cuerpos de seguridad y efectivos sanitarios, que nos atendieron desde el primer momento, y queremos agradecer especialmente las muestras de aprecio de toda la ciudadanía en general, que se ha volcado con nosotros de forma altruista ante la desgracia que hemos sufrido y nos hacen llegar no sólo su aprecio sino también toda clase de ayuda material.

En estos momentos nuestras necesidades están siendo atendidas por el departamento de Servicios Sociales del Ayuntamiento de Ontinyent, que nos va a ceder una vivienda y que está poniendo a nuestra disposición los objetos y la ayuda necesaria ante esta situación. Es por ello que no es necesario que se nos haga llegar ropa, mantas ni alimentos, puesto que tenemos cubiertas nuestras necesidades básicas.

Nuestra gratitud y reconocimiento a todas las personas y entidades que de una manera u otra nos han ayudado ante la mayor adversidad de nuestras vidas, vuestra estima nos anima a seguir adelante. Gracias.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore