miércoles, 7 de febrero de 2018

David Bandera, sotmès a cirurgia, ja torna a Ontinyent

Aquesta vesprada el resultat esportiu ha estat el menys important, després de vore la lesió que ha patit David Bandera en el primer temps del partit. El jugador ha hagut de ser substituït després d'una falta en la que el jugador local ha clavat un dels seus tacs en la cama, una jugada que no ha repercutit en cap amonestació.

En primer terme David ha estat acompanyat pel secretari del club, D. Ángel Bordera, fins la mútua més propera adscrita a la RFEF. Allà l'atenció primària que li han oferit els primers metges que l'han visitat ha recomanat la seua derivació a un hospital principal. Després d'unes radiografies per determinar les primeres actuacions, David Bandera ha estat sotmés a una operació d'urgència en la que tot ha anat bé. Uns punts de sutura interns i altres externs han ajudat a tancar la ferida, i ara calen més proves per conèixer quines parts de la cama i en quin grau estan afectades de cara a determinar l'abast. A hores d'ara el jugador es troba de tornada a terres ontinyentines, acompanyat pel president de l'entitat, Adrián Márquez, i pel fisioterapeuta Pablo Ruiz.

L'Ontinyent CF, en nom de la seua junta directiva, vol enviar el màxim suport al migcampista, i agrair la tasca realitzada pel personal mèdic que l'ha atès, així com el tracte rebut pel Real Betis Balompié. Des de Twitter s'ha llançat un hashtag de suport al jugador #ÁnimoBandera, on el jugador està rebent missatges d'ànims.

Victoria importante hoy del @RBetisCantera Betis deportivo por 2-0 ante @OntinyentCF en los 1/4 final ida de la copa federacion con la participacion de varios juveniles e imagen de como quedo la rodilla de un jugador del Ontinyent en una jugada pic.twitter.com/SEKG4cCfQg — WSP-armando calderon (@armandocaldero3) 7 de febrero de 2018

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore