viernes, 9 de febrero de 2018

Jorge Rodríguez presenta una nova convocatòria del pla municipal de millora de polígons dotada amb 800.000 euros

El pla a executar entre 2018 i 2019 donarà noves facilitats per a la gestió de les ajudes per part dels propietaris

La nova línia se suma als 2’7 milions en actuacions als polígons subvencionades per l’IVACE i la Diputació

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, presentava ahir a representants del sector empresarial local la convocatòria del Pla Municipal de Millora de Polígons Industrials 2018/2019, dotat amb 800.000 euros. Es tracta d’una línia que donarà noves facilitats per a la gestió de les ajudes per part dels propietaris, i que se suma als 2’7 milions en actuacions als polígons subvencionades per l’IVACE i la Diputació en esta legislatura.

L’encontre estava inclòs en el cicle de reunions “Ontinyent marca el camí”, i tenia lloc a la seu d’ATEVAL, on a acudien més de 50 empresaris i propietaris de locals i naus dels polígons. Allí, Jorge Rodríguez explicava que aquest nou pla “respon a l’aposta del Govern d’Ontinyent per una reindustrialització sostenible que ens ajude a crear llocs de treball, ja que la indústria és una potent generadora d’ocupació, i hem de fer tots els esforços possibles per a reactivar-la”, assenyalava.

El primer edil feia un repas per altres accions impulsades des de l’Ajuntament amb l’ajuda d’altres entitats en aquest sentit, com ara la tercera i última fase de la reurbanització de l’Avinguda del Textil que està a punt de finalitzar, un projecte que té un pressupost d’1,1 milions d’euros, dels quals la Diputació de aporta 800.000 euros; i el el pla cofinançat per l’IVACE, que està suposant altres 1’6 milions. En aquest cas, les intervencions executades inclouen una inversió d’1.000.000 d’euros al Polígon de El Pla, un segon projecte amb 255.400 euros per al Polígon de Sant Vicent, i 362.000 euros per al polígon de l’Altet.

L’alcalde, que agraïa el treball dels regidors de Territori i Política Econòmica (Jaime Peris i Pablo Úbeda) en la posada en marxa d’estes accions, aprofitava per donar detalls als presents d’altres accions estratègiques al treball per a la promoció econòmica de la ciutat, com ara la nova convocatòria d’ajudes a empreses per a assistència a fires i creació de catàlegs comercials. L’alcalde afegia que “anem a seguir apostant per la promoció econòmica des de diverses vessants però tenint sempre en compte importància vital de la nostra indústria, la potenciació de la qual és i serà un dels eixos prioritaris de l’acció d’aquest govern”, concloïa.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore