martes, 6 de febrero de 2018

L’inici de l’Escola de Pares i Mares d’Ontinyent ompli la Sala Gomis

La nova edició organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats tractarà qüestions com la intel·ligència emocional, la sobreprotecció o l’autisme

Prop de 300 persones omplien el passat divendres a la Sala Gomis d’Ontinyent per assistir a l’inici de l’Escola de Pares i Mares que impulsa l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats.

La programació s’obria amb la xerrada “La gestió de les emocions en la primera infància” a càrrec de la periodista Miriam Tirado. En aquesta conferencia, sorgida des del col·lectiu Lligam, la periodista especialitzada en maternitat, paternitat i criança conscient parlava al voltant de la gestió de les emocions i donava eines i recursos per a no repetir els patrons establerts.

Les activitats es reprendran el pròxim 14 de febrer a les 19:00 en el Centre Cultural Caixa Ontinyent amb l’especialista en Psicologia Clínica, Juan Carlos Belda Oriola. En aquesta xerrada, organitzada amb la col·laboració de l’associació InclouTEA, s’impartirà “TEA: Trastorn o idiosincràsia”.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, feia una crida a participar: “pensem que són activitats molt interessants sobre qüestions que afecten la relació dels pares, mares i tutors amb els xiquets i xiquetes, i per això convidem a totes i tots a assistir i sumar-se al treball per una educació millor”, manifestava.meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore