domingo, 4 de febrero de 2018

L’obra “Amour” guanyadora d’un MAX arriba al Teatre Echegaray

L’espectacle de teatre familiar farà reflexionar al voltant de la desafecció i l’amor incondicional

El Teatre Echegaray acollirà el pròxim dissabte 10 de febrer la representació “Amour”, guanyadora del premi MAX 2017 al Millor Espectacle Infantil o Familiar. Aquest espectacle, que s’inclou dins de la programació cultural impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent, conta la història de dues xiquetes, veïnes del mateix barri, que viuen enfrontades i que s’enamoren sols quan han arribat a la vellesa.

L’obra es divideix en tres etapes: la infantesa, l’edat adulta i la vellesa, i posa en escena un espectacle sense paraules on el realisme màgic, i la utilització de la màscara, determinen la poètica de l’espectacle. “Amour” és una representació dirigida a tota la família que pretén que el públic reflexione sobre la fina línia que existeix entre la desafecció i l’amor més incondicional. Des de la companyia Marie de Jong defineixen l’espectacle teatral una crida per a alliberar-nos dels prejudicis.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a tota la ciutadania “a gaudir d’una obra molt bonica i especial que ens farà reflexionar al voltant de l’estima i que de segur aconseguirà emocionar a tot el públic, independentment de la seua edat”. A més de guanyar un premi MAX, “Amour” ha sigut guardonat amb el premi FETEN 2016 al Millor Espectacle, el premi ERCILLA 2015 a la Millor Producció Basca, el “Villa de Cartaya” 2017 a la Millor Obra i està recomanat per la Xarxa Espanyola de Teatres.

Les entrades estan disponibles a un preu de 8 euros, 6 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, a la Sala Gomis, al telèfon 96 291 05 16 i en la taquilla del Teatre Echegaray una hora abans de l’obra.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore