domingo, 4 de febrero de 2018

Ontinyent és posada com a exemple d’impuls a la FP en la XIII Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores

Óscar Borrell participa a un encontre on s’ha reflexionat al voltant del paper dels governs locals en la construcció de la ciutat educadora

La ciutat d’Ontinyent ha estat posada com a exemple d’impuls a la FP en la XIII Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores que tenia lloc aquest dijous i divendres a la ciutat de Lleida. El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, participava en la trobada, que baix el lema “Repensar la ciutat” comptava amb la participació de més de 250 participants procedents de 86 municipis diferents, a més d’experts i professionals per a reflexionar sobre el paper que tenen els governs locals en la construcció de la ciutat educadora com a model de municipi.

Borrell, qui acudia acompanyat de la Tècnica Municipal d’Educació, Emília Tortosa, participava en la taula rodona “Un model d’impuls de la Formació Professional des del món local”, on es donava a conèixer les actuacions que s’estan realitzant a Ontinyent per a l’impuls de la Formació Professional, com ara la Fira de l’Estudiant de la Setmana Pedagógica. El regidor declarava que “és molt interessant compartir experiències amb un grapat de municipis innovadors i que tenen l’educació i la formació com un dels seus principals pilars” i destacava que “Ontinyent continuarà treballant a l’àmbit educatiu per a aconseguir una ciutat més igualitària, inclusiva i amb les millors condicions de futur possibles”.

L’encontre era inaugurat amb la conferència “La urbanització al segle XXI: repensar la ciutat” a càrrec del ex director executiu d’ONU-Hàbitat i ex Ministre d’Indústria, Comerç i Turisme, Joan Clos. A més la trobada abordava altres temes com la infància a les ciutats, l’acompanyament a famílies en la construcció d’una ciutat educadora, el treball dels ajuntaments per a compensar desigualtats, l’organització municipal d’un municipi membre de la Xarxa o la formació artística com a cohesionador social, entre altres. Ontinyent forma part de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores des de 2007. La xarxa té entre els seus objectius proclamar i reclamar la importància de l’educació en la ciutat i posar en relleu els vessants educatius dels projectes polítics de les ciutats associades.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore