martes, 20 de febrero de 2018

Ontinyent presenta la seua III Setmana dedicada al cinema i novel·la negra

La III “Setmana Negra” inclourà projeccions, presentacions de llibres, xerrades, rutes, sopars i comptarà amb autors com Carlos Zanón, Inés Plana o Anna Moner

Àlex Borrell destaca aquesta programació “atractiva i potent” i convida a tota la ciutadania a gaudir del gènere negre

La capital de la Vall d’Albaida celebrarà per tercer any consecutiu “Ontinyent Setmana Negra”. De l’1 a l’10 de març la ciutat comptarà amb una extensa programació cultural dedicada al cinema i la literatura negra que inclourà projeccions de pel·lícules, presentacions de llibres, xerrades, rutes guiades i sopars amb tertúlia i comptarà amb autors com Carlos Zanón, Inés Plana o Anna Moner.

Es tracta d’una iniciativa organitzada pel Cine Club Utiye i el Club de Lectura d’Ontinyent amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i diverses empreses i entitats de la ciutat, de la que el regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “té una programació molt potent i atractiva, fruit de l’entusiasme, l’energia i la il·lusió que posen el Club de Lectura, l’Utiye i totes les persones que participen en aquest projecte”.

Des del Club de Lectura, Àngel Company donava detalls de l’apartat literari que comptarà amb xerrades, taules rodones i la presentació de diversos llibres com “Jaume Fuster, gènere negre sense límits” d’Àlex Martin, “El cuarto disparo” de Javier Lacomba o “Morir no es lo que más duele” d’Inés Plana, entre altres. La inauguració del cicle de cinema i literatura tindrà lloc dijous dia 1 a partir de les 20:00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent amb la participació de l’autora, i representant de l’Ambaixada de la Lectura, Anna Moner.

Quant al cinema, des de l’Utiye, Joan Enric Valiente, explicava que al C.C El Teler es projectaran les novetats “Suburbicon” (2017) i “En Realidad Nunca Estuviste Aquí” (2017), a més dels clàssics “El Silencio de los Corderos” (1991) o “El Sueño Eterno” (1946). A més, es duran a terme dues rutes guiades, una pels carrers que van ser escenari de crims i altres delictes als segles XVI-XIX i altra pels refugis de la Guerra Civil a Ontinyent, i se celebraran dos sopars amb tertúlia en el que participaran escriptors i criminòlegs.

La cloenda d’”Ontinyent Setmana Negra” tindrà lloc dissabte dia 10 a partir de les 19:30 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent. Aquest acte comptarà amb la presència del novel·lista, guionista i crític literari Carlos Zanón, autor de “Yo fui Johnny Thunders” i “Taxi”.

Tota la programació al detall es podrà consultar n l’apartat “Ontinyent Hui” de la web municipal www.ontinyent.es. Àlex Borrell, animava a tota la ciutadania d’Ontinyent i als veïns i veïnes de poblacions properes a gaudir d’aquest cicle de cinema i literatura negrameteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore