sábado, 17 de febrero de 2018

Rebeca Torró: “els valencians no tenim res a veure amb allò que feia el PP al Govern Autonòmic”

Els socialistes d’Ontinyent recolzen la petició de que Francisco Camps renuncie al seu càrrec al CJC

“El PP va tirar per terra la reputació dels valencians i valencianes, que no tenim res a veure amb allò que feia el PP a la Generalitat”, Així ho destacava ahir aDE PREMSA

l ple d’Ontinyent la portaveu del grup municipal Socialista, Rebeca Torró, al debat de la moció presentada per Compromís per tal que Francisco Camps deixe el seu càrrec en el Consell Jurídic Consultiu (CJC).

Al torn d’intervencions de la moció, que eixia endavant amb els vots de Socialistes, Compromís, EUPV i Ciutadans, i l’abstenció del PP, Rebeca Torró destacava que “Camps no mereix la condició de Molt Honorable, i des d’Ontinyent també hem de dir NO a eixa forma de governar”, destacava.

Torró mostrava la seua sorpresa “per la defensa que encara fa el PP de Francisco Camps. Van anar ‘dopats’ a les eleccions, no es pot amagar més tot allò que va passar per molt que els populars vullguen. La ciutadania no es tonta i ara ja sap qui estava al front del Govern Valencià. Tots no som iguals i ara el Govern del Botànic està treballant per restablir la dignitat de la institució”, concloïa. 


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore