viernes, 2 de marzo de 2018

Fran Machado rep el reconeixement de la seua ciutat natal, Armilla

Fran Machado
rebent el guardó de mans de l'alcalde

Ahir 28 de febrer, "Día de Andalucía", va ser especial per a sis dels components de la plantilla ontinyentina amb orige andalús: Fran Machado, Ramón Verdú, José Manuel Carrasco, Fran Perujo, Sergio Albiol i Bauti. Els sis recordaren la seua terra però seria un dia especial, a nivell públic, per al primer d'ells, Fran Machado. L'atacant va rebre el reconeixement de la seua població natal, Armilla, a tota una carrera dedicada al futbol.
 
El jugador va recollir el guardó de la mà de l'Excm. Sr. Gerardo Sánchez Escudero, alcalde de la ciutat, que va destacar les qualitats de l'experimentat jugador: "Fran ha aconseguit grans èxits com professional del futbol i ho ha fet mostrant la millor cara d'aquest esport: el sacrifici, el treball, la humilitat i el respecte pel rival". Una lectura que s'emmarca dins dels valors que abandera la plantilla de l'Ontinyent aquesta temporada 2017/2018.

Fran Machado també va tindre unes paraules per a l'edició impresa del diari de la localitat publicada uns dies abans, destacant la seua situació actual: "Em trobe molt bé en l'Ontinyent. Seguisc entrenant fort, jugant i preparant-me sempre per seguir competint, i fer que les coses vagen bé és el que més m'agrada. Som un equip humil però amb un objectiu clar que és la permanència". El jugador feia un repàs a la seua trajectòria, de la qual els seus inicis es remunten a l'equip del seu poble "Cultural y Deporte" amb tan sols 6 anys, recordant que fins el moment ha disputat 6 promocions d'ascens a Segona A en diferents clubs, aconseguint en dos d'elles l'ascens amb el Real Jaén i el Cádiz CF.

Des de l'Ontinyent CF felicitem a Fran Machado per aquest reconeixement.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore