jueves, 15 de marzo de 2018

Jorge Rodríguez explica als empresaris les accions del IV “Pla Reactiva” per modernitzar els polígons i recolzar la internacionalització

L’alcalde repassa en COEVAL els plans que s’estan executant per millorar infrastructures i les novetats en les ajudes per participar en fires i elaborar catàlegs

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha explicat al sector empresarial les últimes accions impulsades pel Govern Municipal a través del IV “Pla Reactiva” per modernitzar els polígons i recolzar la internacionalització de les empreses.

A l’encontre, que tenia lloc aquest dimecres a la seu de COEVAL, participaven els regidors de Territori i Política Econòmica, Jaime Peris i Pablo Úbeda, així com el President de la confederació empresarial, Javier Cabedo, o el Secretari General d’ATEVAL-Vall d’Albaida, Felipe Carrasco, entre d’altres. Allí, el primer edil destacava que “un dels pilars bàsics de l’acció del Govern d’Ontinyent sempre ha estat la promoció econòmica i la generació d’ocupació. En aquest sentit les empreses tenen un paper clau i per això venim fent accions per recolzar-les, com les que hem tractat a la reunió de hui”, explicava.

El IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació d’Ontinyent, aprovat el passat mes de febrer, invertirà més de 2 milions d’euros al període 2018/19 en accions de foment de l’ocupació i modernització dels polígons. En concret, s’ha dotat de 800.000 euros el Pla Municipal de Modernització de Polígons, que permet accedir a subvencions de fins al 50%, i que tindrà un impacte De al voltant de 2 milions d’euros en sumar la part de la iniciativa privada. Aquest Pla se suma a altres accions impulsades des de l’Ajuntament amb l’ajuda d’altres entitats per millorar els polígons, com ara la tercera i última fase de la reurbanització de l’Avinguda del Tèxtil, amb un pressupost d’1,1 milions d’euros, dels quals la Diputació n’aporta 800.000, i el pla cofinançat per l’IVACE, que està suposant altres 1’6 milions.

Quant a les novetats introduïdes a les ajudes a empreses per a l’elaboració de catàlegs i participació en fires, cal destacar que la dotació econòmica a tal efecte ha duplicat la consignació inicial, que passa dels 30.000 euros de l’any anterior (que es van haver d’ampliar a 51.000), fins a 60.000 euros. Altres novetats són l’accés a les ajudes per concurrència competitiva (i no per ordre de presentació), amb subvencions de fins al 75% i 5.000 euros per a les fires i de fins al 75% i 3.000 euros per als catàlegs.

El President de COEVAL, Javier Cabedo, tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament “per la seua aposta per la promoció econòmica, tant pel que fa a les millores als polígons, com les accions que impulsa a través del Consell Econòmic i Social, o amb convocatòries com les de recolzament d’assistència a fires i elaboració de catàlegs, que cada volta tenen més demanda i també van ampliant la dotació. Sabem que les competències d’un Ajuntament per dur a terme accions com estes són limitades, i per això valorem molt positivament l’esforç que s’està fent per recolzar a les empreses”, manifestava.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore