miércoles, 14 de marzo de 2018

Jorge Rodríguez lliura l’estendart #somigualtat de la Diputació de València als fallers majors d’Ontinyent

Raquel Chafer i Noel Gandia participaven a la recepció oficial a la plaça Manises i visitaven la seu de la Diputació de ValènciaL’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, lliurava aquest dilluns l’estendart #somigualtat de la Diputació de València als fallers majors del Centre Júnior de Sant Josep d’Ontinyent, per tal de col·locar-ho en el monument faller d’enguany amb l'objectiu de fer visibles missatges com el de la igualtat o el rebuig a la violència de gènere.

Raquel Chafer i Noel Gandia, que acudien acompanyats pel cap de centre, Jose Enrique Enguix, i Lourdes Llopis responsable de la Comissió de Falles, participaven a la recepció oficial de les 700 comissions falleres en el Palau de la Batlia per arreplegar l’estandart #somigualtat. Per a Rodríguez, “les Falles són un potent vehicle de transmissió de valors socials a Ontinyent mitjançant els Juniors de Sant Josep que treballen pel jovent de la ciutat”.

El President de la Diputació i alcalde de la ciutat destacava l'aposta de la corporació per la igualtat, “Igualtat entre homes i dones, però també entre municipis i persones. La Diputació i les Falles llancem un crit unànime en favor de la igualtat entre persones, siga el que siga el seu gènere i procedència”, manifestava. Posteriorment a l’acte, Jorge Rodríguez rebia com a obsequi del centre Júnior la tradicional “panyoleta” i una figura fallera, acompanyant la comitiva d’Ontinyent a un breu recorregut per la seu de la corporació valenciana.
meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore