viernes, 2 de marzo de 2018

Joventut apropa als centres educatius d’Ontinyent la seua programació i l’elaboració del Pla Jove

Katty Ushiña: “volem donar protagonisme als i les joves tant en la programació d’activitats com en el I Pla Jove de l’Ajuntament d’Ontinyent”

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent ha acudit estos dies a diversos centres educatius de la ciutat per a presentar, a al voltant de 500 alumnes d’ESO i FP, tota la programació trimestral que es va fent des de la regidoria, a més d’explicar l’enquesta que s’està realitzant per a l’elaboració del proper Pla Jove. Concretament està procedint-se a visitar els col·legis de Santa Maria, Pureza de Maria, la Milagrosa i Sant Josep; els IES L’Estació, Jaume I i Pou Clar; i el centre de dia d’inserció sociolaboral “El Rogle”.

Aquesta iniciativa tracta d’apropar l’administració al jovent, familiaritzar-ho amb els serveis de joventut que hi poden optar, conscienciejar de la importància de participar i, a més, recollir propostes que realment donen resposta a les seues necessitats. La regidora de Joventut, Katty Ushiña, explicava que “amb aquest tipus d’iniciatives pretenem fomentar el protagonisme dels i les joves tant en la programació d’activitats com en el I Pla Jove d’Ontinyent. Volem donar-li una continuïtat i per això ja estem programant visites per al pròxim trimestre” declarava. A més, la regidora declarava que l’elaboració del Pla Jove ha estat objecte de debat en un fòrum obert que va tenir lloc el passat dia 10 (al qual van participar diverses entitats juvenils) i també va ser tractada a una reunió amb el Consell Local de la Joventut (CLJO).

A més, Ushiña recordava que, complementant les activitats incloses a la programació, la regidoria continuarà dinamitzant l’Espai Jove al Casal amb altres activitats com la creació d’un joc per ordinadors, la visualització del documental “Educació Prohibida”, una vesprada de màgia amb el Mag Sindini i un mercat d’intercanvi. Totes aquestes activitats són gratuïtes i tindran lloc les vesprades dels divendres i dissabtes a partir de les 18:00 hores. A més de 18:00 a 21:00 hores l’Espai Jove pot ser utilitzat com a punt d’encontre, sala de treball o espai wifi.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore