miércoles, 14 de marzo de 2018

Kermesse, concursos tercera edat i Playback FALLES 2018


L’últim cap de setmana i l’inici d’aquesta ha dut als nostres fallers majors, Raquel i Noel, un munt de vivències que de ben segur enriquiran aquest any molt especial per ells.
Dissabte de migdia, els dos representants de les nostres festes, gaudiren de la desena mascletà de les Falles de València i van viure un dia plenament faller a l’origen de la festa.
Dilluns a més, Raquel i Noel tornaren a viatjar a la capital del Túria, per rebre de mans del president de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodriguez, l’estendard de la Diputació en defensa de la igualtat per aquestes Falles. Els dos a més li obsequiaren amb un xicotet ninot vestit amb la nostra indumentària júnior així com el signe més identificatiu que tenim, la panyoleta.
A més d'haver participat en la recepció fallera Jorge Rodriguez els va mostrar i guiar pel palau de la institució valenciana on segons Raquel i Noel “es van sentir orgullosos per l’atenció prestada pel President i en tot moment sentíem que representàvem amb orgull a tots els fallers, educadors i xiquets del centre júnior”.
Des del Centre li donem les gràcies a Jorge per tot el que fa pel barri i per donar visibilitat i estima a les nostres Falles i festes.

A més d’aquesta notícia, els Juniors de Sant Josep no hem parat. Dissabte passat de matí i com ve sent habitual, es va realitzar un dia més de Kermesse on vam comprovar com aquesta activitat ompli de gom a gom el pati de la parròquia. Cal continuar agraint als patrocinadors d’aquesta activitat, “Is my Hotel” i “Autobuses la Concepción” la seva col·laboració perquè aquesta puga ser realitat.
Ja de vesprada es celebrà un dels actes de les nostres falles més esperats, El Playback de la categoria A. Aquest espectacle, que es va prolongar durant més de 3 hores i va congregar un gran nombre de visitants als patis de la parròquia que pogueren gaudir de les més diverses actuacions, balls, vestuari, així com dels nostres bunyols, llepolies o Hamburgueses i creïlles.
L’acte va ser presentat per les xiquetes Ana, Nerea i Natacha i resultaren guanyadors amb el primer premi els equips Yamashima i Hitachi amb la cançó “Hijo de hombre” de Phil Collins. Amb la cançó “Another day of sun” de Lalaland els equips Bangala i Sirawa s’endugueren el segon premi. El premi a l’humor l’obtingué els equips Kimbu i Kalenga de Goys amb “Lo malo” de Aitana i Ana i el de vestuari va ser per a Kawasaki i Sizuoka amb “Quiero ser como tú” del Libro de la selva. Quant als premis a la coreografia i l’originalitat van ser per als equips Drawa amb “Simphony clean bandit” i Thelasia i Piperi amb “Havanna” de Camila Cabello respectivament. Per últim el premi del públic, votat a través d’una aplicació, va ser per a l’equip Bubangui amb el “Yo quiero bailar” de Sonia y selena.

El diumenge, les activitats es van iniciar a les 10 del matí amb la missa Júnior i seguidament la Kermesse, que va tornar a reunir grans i menuts per jugar amb els nombrosos barracons.
La festa del nostre barri no és sols per als menuts sinó per totes les edats. Així, i un any més, es van celebrar el Concurs de Petanca i el Concurs de la Tercera Edat, que van estar molt disputats, i on els més majors del barri van gaudir d’un matí en companyia de tots nosaltres. Els guanyadors del torneig de petanca van ser el trio format per Manuel Bermudez, Silvie Vergel i Vicente Martí. Pel que fa al Bac i Xamelo les parelles guanyadores van ser Rafael Sanz i José Biosca i Joaquín Reig i Antonio Calvo respectivament.
Cal Agrair també el patrocini d’ “Inma Gandía Fisioterapia” per fer possible totes dues activitats.

Ja de vesprada, així com el dia anterior, el Playback fou el protagonista. Aquesta vegada el dels més majors o categoria B, on el jurat format per antics educadors del centre tingué una tasca molt difícil.
La vetllada va ser presentada per German, Jade i Angela i el primer premi va anar a parar als equips Zaramo i Lulupit de Mascletà amb la cançó “2U” de David Guetta i Justin Bieber. La resta de premis foren: Premi a l’humor per a l’equip Sinkope i Tutuki amb “Estando Contigo”; el de l’Originalitat per als equips Harantin i Balengue amb “Wolves” de Selena Gomez; Vestuari va ser per a l’equip Purenne i Azipawa de Mascletà amb la cançó “All falls down” d’Alan Walker. El premi per la Coreografia va ser per als equips Tamahawk i Angkor, de Com Som amb “There’s nothing hold me back”; el del públic per a Fenix i Lioko amb “What about us” de Pink. I per finalitzar el segon Premi va recaure als equips Junki i Tifon amb la cançó “Dusk till dawn” de Zayn y Sia.
També agraïm moltíssim l’afluència del públic així com la col·laboració del patrocinador de l’activitat “Ordiber Textiles” per acompanyar-nos un any més i fer aquesta possible.

Les nostres festes entren a la recta final amb una setmana plena d’actes que culminarà amb la cremà de la falla la nit del dilluns 19 de març.
Els dies 13 i 14 es succeiran els assajos de la Dansà, a les 17:30 h al pati de la parròquia, que es realitzarà del dia 18 de març, vespra de Sant Josep, donant-se l'inici a la mateixa a les 17:30 h des del carrer José Simó Marín, en la seua intersecció amb el carrer Músic E. Casanova i concloent en la base de la falla.
Dissabte després dels barracons, a les 18:00h, ens esperen als carrers adjacents al pati els pirates comandats pel famós Jack Sparrow per fer-nos vibrar un any més amb el Rally de Falles
El diumenge continuarem amb un nou matí de Kermesse i de vesprada comptarem amb el Concurs de Pastissos i Rebosteria, al qual succeirà el sopar de tots els membres del centre Júnior en el pati de la Parròquia, per a les 22:15 iniciar-se la retreta pels carrers del barri que finalitzarà en l'interior del pati, on és celebrarà la Verbena que conclourà als sons de la marxa mora Chimo i amb la disparada d'un castell de focs artificials sincronitzat amb la marxa.

El dia de Sant Josep, s'iniciarà amb la tradicional Despertà a les 7:30 h, per a les 10:00 h donar lloc a la Missa de Campanya, que se celebrarà enfront de la falla, en el pati de la Parròquia. La Kermesse estarà oberta al llarg de tot el matí i a les 12:00 tindrà lloc una cercavila amb els fallers, que es dirigiran el temple parroquial per a celebrar la Missa Major.
A les 14:00 està previst la disparada de la Mascletà i ja a la vesprada, a les 18:00 h, i en processó es traurà la imatge del Patró de la Parròquia pels carrers del barri. La “Nit del foc” s'iniciarà amb l'espectacle preparat pels Juniors a partir de les 19:30 h, seguint amb la cerimònia del “Ninot indultat”, a la que li succeirà el castell de focs artificials i la traca final, que botarà foc a la falla en l'acte de la “Cremà”.
Després que els fallers i la resta de Juniors s’acomiaden de “la seva” falla donant voltes sobre les seues cendres, s'iniciarà per als educadors la “festa de la granera”, que permetrà que el dia 20, el pati de Sant Josep, es trobe com si res haguera passat en tots aquests dies.
Esperem que no us perdeu cap dels actes i ens acompanyeu en el cap de setmana central de les nostres festes.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore