viernes, 2 de marzo de 2018

La Conselleria confirma el 9 d’abril com a data de tornada de l’alumnat del CEIP Vicent Gironés al centre

L’Alcalde i el Director Territorial d’Educació visiten les obres acompanyats de tècnics, regidors i representants de la Comunitat EducativaLa Conselleria d’Educació ha anunciat a l’Ajuntament d’Ontinyent i a la comunitat educativa del CEIP Vicent Gironés, inundat per les pluges de finals de gener, que la data prevista de tornada de l’alumnat al centre serà el proper 9 d’abril. Cal recordar que els desperfectes causats per les precipitacions van motivar el trasllat de 220 alumnes d’aquest col·legi, 183 d’ells al CEIP Rafael Juan Vidal i 40 a l’adjacent col·legi Martínez Valls, comptant-se al primer cas amb un servei de bus gratuït coordinat per l’Ajuntament.

L’Alcalde, Jorge Rodríguez, i el Director Territorial d’Educació, Santiago Estañán, visitaven les obres acompanyats dels regidors Óscar Borrell i Jaime Peris; la Directora del Centre, Mª Jesús Gomar; així com tècnics i representants de la Conselleria d’Educació i la Comunitat Educativa. A la visita es comprovava que la nova coberta ha estat col·locada a falta de tancar algunes juntes i que la nova xarxa elèctrica està a punt en una de les dues plantes, estant en procés a l’altra. Continuant en la línia de contribuir al màxim a l’agilització de la tornada a la normalitat al centre, l’Ajuntament procedirà a efectuar les tasques de pintura interior que posaran el punt i final a la intervenció que s’hi està realitzant, tot coincidint amb les vacances de Setmana Santa i Pasqua.

Tant l’alcalde com els representants autonòmics tenien paraules d’agraïment per als centres educatius de la ciutat que van posar d’immediat el seus col·legis a disposició del CEIP Vicent Gironés, i especialment al CEIP Rafael Juan Vidal i el CEIP Martínez Valls, on està anant a classe la major part de l’alumnat del col·legi afectat per les pluges.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore