jueves, 22 de marzo de 2018

Rebeca Torró optarà a ser la primera dona Secretaria General dels socialistes d’Ontinyent

L’actual 1ª tinent d’Alcalde i Directora General d’Habitatge compta amb una ampla experiència a nivell orgànic
L’actual 1ª tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent i Directora General d’Habitatge de la Generalitat Valenciana, Rebeca Torró, optarà aquest divendres a convertir-se en la primera dona en ser nomenada Secretària General del PSPV-PSOE d’Ontinyent. Torró presentarà la seua candidatura en l’assemblea local que tindrà lloc aquest divendres a la seu socialista d’Ontinyent, després que l’actual Secretari General, Pablo Úbeda, haja estat elegit per formar part de la Comissió Executiva Provincial dels Socialistes Valencians.

A nivell orgànic, Rebeca Torró té una ampla experiència organitzativa dins el partit, on va ser nomenada Secretària General de Joves Socialistes d’Ontinyent en l’any 2000; Secretària d’Organització del PSPV-PSOE de La Vall d’Albaida en 2004; i en 2013 Secretària Adjunta de Política Institucional de l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE que encapçalava l’actual Secretari d’Organització del PSOE a nivell estatal, José Luis Ábalos.

Torró avançava que la seua intenció en optar al càrrec és “donar un nou impuls al partit i fer-ho més proper a la ciutadania, tot dins una línia de continuïtat amb la gran tasca que ve fent-se des que Jorge Rodríguez es va posar al capdavant del partit i que ha servit per comptar amb el recolzament majoritari dels veïns i veïnes de la nostra ciutat. Per a mi seria un gran honor ser la primera dona en ser Secretària General dels i les socialistes d’Ontinyent i poder treballar també a nivell orgànic per continuar impulsant el projecte que lidera Jorge Rodríguez, un projecte que té en el creixement de la ciutat i la millora de la qualitat de vida dels ontinyentins i ontinyentines la seua raó de ser”, manifestava.

Per altra banda, està previst que a l’Assemblea Jorge Rodríguez anuncie la seua voluntat de presentar-se novament com a cap de llista dels socialistes a l’alcaldia d’Ontinyent, càrrec que ostenta des de 2011 i que compatibilitza des de 2015 amb el de President de la Diputació de València.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore