viernes, 9 de marzo de 2018

La nova campanya de Comerç In per impulsar el comerç local repartirà 13.000 bosses a Ontinyent

Més de 70 establiments mostraran als aparadors missatges amb els beneficis de comprar a Ontinyent

Comerç IN i l’Ajuntament d’Ontinyent impulsen “Pensar en IN és pensar en mi”, una campanya per fer valdre i conscienciar a la ciutadania de la importància del consum local i que repartirà 13.000 bosses entre la clientela. El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i la secretaria de Comerç In, Maria José Alhambra, donaven detalls d’aquesta iniciativa que tindrà lloc des d’aquesta setmana i fins al 5 d’abril.

A més de les bosses, els més de 70 establiments adherits mostraran als seus aparadors una sèrie de cubs que aniran acompanyats de diversos missatges que reflectiran com comprar al comerç local afavoreix al desenvolupament i creixement de la ciutat. Alguns dels missatges que es difondran als comerços seran “Comprant als comerços o serveis IN estàs connectat amb la teua ciutat. Estàs fent un Ontinyent més net, més segur, més il·luminat” o “Si has comprat un comerç o servei IN has compartit consells i rialles amb Concha, Carmen i Pep... I has ajudat a fer que l’ocupació local puge, puge i puge”, entre altres.

Des de l’associació, Maria José Alhambra explicava que “pensem que és el moment de reforçar la importància del consum local i com el comerç contribueix a l’economia, als carrers, a les festes o a les causes socials, perquè la persona que està davant un comerç o servei és un més de la ciutat, algú que es preocupa per ella i per oferir el millor a la ciutadania”.

Per la seua banda, Pablo Úbeda incidia que “fer aquest tipus d’accions sempre és molt positiu per impulsar l’economia local. Des del Govern d’Ontinyent sempre hem estat al costat dels i les comerciants i continuarem donant suport a tot aquest tipus d’accions que fan possible que la nostra ciutat continue creixent” declarava el regidor.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore