lunes, 5 de marzo de 2018

Ontinyent fomenta l’estima per la natura amb una plantació urbana adreçada a escolars de 6 anys

74 xiquetes i xiquets nascuts a 2012 participen a la iniciativa “Apadrina’m! Creixem Junts” amb la qual han plantat arbres a la zona de Casa Balones

Un total de 74 xiquetes i xiquets d’Ontinyent i les seues famílies participaven aquest dissabte en l’activitat “Apadrina’m! Creixem junts”, per la qual cada xiquet i xiqueta nascut en 2012 tenia la possibilitat de plantar i veure evolucionar un arbre a la seua ciutat.

La plantació, impulsada per la regidoria de Sostenibilitat amb la col·laboració de la de Parcs i Jardins i l’empresa Actúa (encarregada del manteniment de les zones verdes a Ontinyent) tenia lloc en la zona de Casa Balones, on els menuts i les seues famílies, recolzats per tècnics del departament de Medi Ambient, plantaven espècies autòctones en una sèrie de clots prèviament preparats per a facilitar la plantació i garantir el seu èxit. Les famílies participants, inscrites a través d’una circular que es va repartir a tots els centres educatius de la ciutat, només havien de dur una aixada i un poal.

La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, que acudia junt al regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, explicava que “els xiquets i xiquetes han gaudit d’una estona divertida i educativa amb una activitat que permet involucrar als menuts en la conservació i estima a l’entorn, al temps que creem nous pulmons verds de la ciutat”. Folgueras recordava que entre els mesos de gener i febrer l’Ajuntament ha repartit al voltant de 800 plantons a escolars i associacions mediambientals “per intentar contrarestar els efectes del canvi climàtic alhora que es millora el paisatge i la qualitat de l’aire”, recordava.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore