viernes, 23 de marzo de 2018

Ontinyent presenta la nova imatge gràfica de la seua Fira el dia del 600 aniversari de l’atorgament del privilegi reial

L’alcalde destaca la intenció de lligar història i modernitat en un projecte que pretén convertir la cita en un recurs turístic i cultural de primer ordre

La comissió tècnica que prepara l’efemèride treballa amb la diversió, la gastronomia, el comerç i la festa com a eixos de la reorganització del recinte firalOntinyent donava aquest dijous el tret d’eixida a les activitats de celebració del 600 aniversari de la seua Fira. i ho feia presentant la imatge gràfica de l’esdeveniment i els eixos de la reorganització del recinte firal, exactament 6 segles després que el rei Alfons III el Magnànim atorgara a Ontinyent el privilegi de fer fira durant 15 dies seguits a l’any.

l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que compareixia en el Palau de La Vila junt la regidora coordinadora del 600 aniversari, Sayo Gandia, els membres de la comissió tècnica que prepara l’efemèride, i el dissenyador que ha elaborat la nova imatge, destacava que “és l’arrencada d’un projecte que pretén és lligar història i modernitat. Que no vol renunciar a les arrels però si actualitzar i contemporitzar la fira, potenciant-la com a recurs turístic i cultural”, manifestava.

Luis Calabuig, de l’empresa Odosdesign, explicava que amb la nova imatge “s’ha volgut elaborar una marca atemporal, neutra, per a poder continuar amb ella als propers anys”. Una imatge que intenta transmetre al disseny del logo les estructures metàl·liques que identifiquen les atraccions, amb una gamma cromàtica justificada per les llums de la nit, amb el magenta com a color fluorescent de les atraccions i el blau marí representant al cel de la nit.

Junt a la imatge gràfica es projectava un vídeo explicatiu que vinculava imatges als elements que definiran la reorganització del recinte firal, definint espais i creant recorreguts en funció dels interessos de cada visitant: diversió, gastronomia, comerç i festa seran estos eixos, elements que Sayo Gandia destacava que “seran l’inici cap a eixa transformació que busquem, consolidant una identitat pròpia, actual, fresca i dinàmica”, manifestava.

Jorge Rodríguez felicitava Sayo Gandia i a totes les persones que integren el grup de treball que s’ha creat al voltant d’aquesta efemèride “que el que pretén sentir moltes veus i lligar moltes sensibilitats, de manera que la celebració del 600 aniversari siga una celebració important per al conjunt de la ciutat i que marque un abans i un després”, concloïa.
 

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore