jueves, 29 de marzo de 2018

Parcs i Jardins realitza millores a la plaça de Sant Domingo i crea una nova pista de petanca

Entre les accions també s’ha pavimentat zones de la plaça i s’ha actuat a l’escultura de ferro

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Parcs i Jardins, ha procedit a realitzar una sèrie de millores a la plaça de Sant Domingo. Concretament s’ha creat a la plaça una pista de petanca, responen així a una demanda del veïnat, i s’ha pavimentat algunes zones del parc per fer més còmode i segur travessar-ho.

El regidor responsable de l’actuació, Manuel Cuesta, explicava que “després d’observar com les persones creuaven la plaça ens vam adonar compte que les zones en les que hi havia terra al mig d’aquesta dificultaven el trajecte. Ara en pavimentar eixes zones evitem possibles ensopecs o que la gent s’embrute amb fang quan plou”. A més, també s’ha actuat a l’escultura de ferro que hi ha a la plaça netejant-la i donant-li una nova capa de pintura.

Cuesta destacava que “aquestes accions són xicotetes però milloren notablement el dia a dia dels veïns i veïnes que passen per la plaça de Sant Domingo diàriament” concloïa el regidor. Des de l’associació veïnal del barri de Poble Nou agraïen que l’Ajuntament d’Ontinyent haja atès la seua petició amb “un xicotet gest que farà més fàcil la vida” a tots aquells que s’apropaven a la plaça per a jugar a la petanca en unes zones que no estaven habilitades a tal efecte.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore