lunes, 16 de abril de 2018

El subcampió olímpic Orlando Ortega s’estrena als 200 metres llisos en Ontinyent

L’atleta aconseguia una marca de 21:08 dins una reunió atlètica organitzada conjuntament pel club CAVA i l’Ajuntament d’Ontinyent

Orlando Ortega, vigent subcampió olímpic de 110 metres tanques, obria la seua temporada esportiva aquest passat dissabte a la “Reunió Atlètica Ontinyent” de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, organitzada pel Club CAVA Stock Logístic i l’Ajuntament d’Ontinyent. Ortega participava en una modalitat poc habitual en ell, els 200 metres llisos, a la que s’imposava amb comoditat amb una marca de 21:08, es mostrava “content i satisfet” pel resultat. L’esportista destacava també el canvi experimentat per la pista ontinyentina, recentment renovada per l’Ajuntament amb ajuda de la Diputació de València, una pista “molt apta per entrenar en condicions i que hui s’ha vist en perfecte estat per a competir també”, apuntava.

La jornada esportiva, que incloïa proves atlètiques obertes a esportistes populars i de base, comptava amb la presència de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui acudia a aquest encontre acompanyat pel regidor d’Esports, Óscar Borrell, i altres membres de la corporació. L’alcalde destacava que la jornada “ha estat una gran oportunitat per provar en alta competició algunes de les millores introduïdes a la pista, i de fer-ho comptant amb tot un subcampió olímpic com el nostre benvolgut Orlando Ortega, al que agraïm la seua presència i al que desitgem una gran temporada esportiva”, manifestava. Borrell agraïa la complicitat del CAVA per organitzar aquesta reunió atlètica en la que també s’ha pogut comprovar pels resultats obtesos que hi ha una bona base a l’atletisme local, i destacava el gran ambient viscut a la jornada en la remodelada pista d’atletisme que va viure una jornada històrica.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore