viernes, 13 de abril de 2018

Els ajuntaments d’Ontinyent i Pontevedra intercanvien experiències en matèria educativa

Óscar Borrell aprofita el desplaçament per recolzar l’Ontinyent CF per posar-se en comú amb la regidora d’educació pontevedresa, Carme Fouces

El regidor d’Educació i Esports d’Ontinyent, Óscar Borrell, i la seua homòlega en l’Ajuntament de Pontevedra, Carme Fouces, s’han reunit hui a la capital pontevedresa per intercanviar experiències en matèria educativa. Borrell aprofitava així el seu desplaçament a Galícia per recolzar a l’Ontinyent C.F. en el partit final de la Copa RFEF per tal de treballar amb Fouces al voltant de diversos aspectes de gestió educativa, posant en comú el treball que es fa en tots dos municipis. Prèviament, Borrell també exercia com a regidor d’esports en un encontre amb el president de la gestora de la RFEF, Marcelino Mateu.

Després de la reunió, Fouces i Borrell participaven a una roda de premsa on exposaven als mitjans locals la seua aposta per l’educació, sent tots dos municipis participants a la XIII Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores de Lleida, on el treball d’impuls a la FP que es fa des d’Ontinyent va estar posat com exemple. A més a més es va contrastar diversos projectes com els “Camins Escolars Segurs” que s’han creat a Ontinyent i en els que Pontevedra ha començat a implantar, o els paral·lelismes entre la Setmana Pedagògica d’Ontinyent i el “Salón do Libro” de Pontevedra. A més tots dos regidors es posaven en comú al voltant d’accions de recuperació d’espais públics per als escolars, aspecte en el qual Pontevedra ve treballant intensament als últims anys.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore