lunes, 23 de abril de 2018

La Diputació millorarà la seguretat del Camí Real de Gandia del terme d’Ontinyent

El regidor de Territori i el diputat de Carreteres es reuneixen per revisar les actuacions que la corporació valenciana té projectades a la ciutat

La Diputació de València millorarà la seguretat del Camí Real de Gandia al terme d’Ontinyent. Aquest és un dels assumptes tractats en una reunió que han mantingut el regidor coordinador de l’àrea de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jaime Peris, i el diputat de l’àrea de Carreteres e Infrastructures, Pablo Seguí, per revisar les actuacions que la Diputació de València té projectades per al terme d’Ontinyent.

Entre aquestes actuacions es troba la repavimentació, eliminació de sots i reasfaltat d’un tram del Camí Real de Gandia. Concretament s’actuarà en una superfície de al voltant de 5.000 metres linials, al tram que enllaça amb la rotonda que comunica amb l’autovia A-7, que permetrà millorar notablement la seguretat per al pas de vehicles, en una via molt utilitzada sobretot per residents al disseminat. Jaime Peris agraïa a la Diputació de València “l’interès i implicació que estan mostrant per atendre les necessitats que tenim al nostre municipi executant actuacions que milloren notablement el pas i la comoditat dels conductors” explicava el regidor.

Cal recordar que en els últims mesos l’àrea de Carreteres e Infrastructures de la Diputació i l’Ajuntament han finalitzat les obres de l’avinguda del Tèxtil, amb una inversió superior als 1’1 milions d’euros, i a més s’ha rehabilitat i millorat els ponts de la CV-655 en direcció a Fontanars, i creat un pas de vianants segur entre el camí de les Boles i la rotonda del Pilar, entre altres actuacions.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore