miércoles, 4 de abril de 2018

L'associació de comerciants SOC presenta la campanya "A prop de casa" per sensibilitzar sobre el comerç de proximitat

Els guardons de l'alumnat participant es lliuraran el 21 d'abril dins la jornada intergeneracional que organitza l'Ajuntament al Carrer Major dins de “Majors Actius”

L’associació de comerciants SOC d’Ontinyent ha presentat la campanya “A prop de casa” amb la qual tracta de sensibilitzar sobre el comerç de proximitat. Es tracta d’una iniciativa per la qual els escolars de la ciutat realitzen dibuixos o narracions al voltant del comerç local, i per la qual s’atorgaran uns premis que es lliuraran al marc d’una jornada intergeneracional inclosa al programa “Majors Actius”.

La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, i el Vicepresident de SOC, Jordi Tortosa, donaven detalls al voltant de la jornada que tindrà lloc el 21 d’abril al Carrer Major, on menuts i majors compartiran contacontes i propostes artístiques convertides en jocs.

Sayo Gandia, destacava que “les activitats d’aquest tipus són molt positives perquè promoure el contacte intergeneracional afavoreix la creació de vincles entre menuts i majors i fomenten valors com el respecte o la solidaritat. A més, des de SOC estan duent a terme una campanya per a conscienciar a les generacions més joves de la importància de consumir al comerç local i qui millor per açò que els nostres majors que són qui majoritàriament segueixen confiant en el servei del comerç de proximitat” declarava Gandia.

Des de SOC, el seu vicepresident, Jordi Tortosa, explicava que “A prop de casa” ha convidat a participar al concurs de dibuix i narració a l’alumnat de 1r a 4t de Primària de tots els centres educatius de la ciutat, a més s'ha inclòs una categoria adaptada per al Centre d’Educació Especial Vall Blanca. D’altra banda, el 14 d’abril, l’associació ha organitzat en la Societat de Festers un taller que treballarà, a través d’un conte, com anant al xicotet comerç estem ajudant a la nostra ciutat. Per a participar en aquest taller infantil és necessari recollir les invitacions en qualsevol comerç associat.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore