jueves, 12 de abril de 2018

L’obra “En la orilla” portarà a Ontinyent a 7 actors d’extensa trajectòria

Els protagonistes són rostres coneguts de sèries de TV com “Àguila Roja”, “El Comisario”, “Vis a vis”, “Cuéntame”, “El Capitán Alatriste” o “El Secreto de Puente Viejo”

La representació teatral de la novel·la “En la Orilla”, de Rafael Chirbes, portarà al Teatre Echegaray d’Ontinyent el proper dissabte 21 d’abril un elenc de fins a 7 actors i actrius amb una extensa trajectòria al teatre, cinema i especialment a la televisió. Es tracta d’una coproducció de les companyies K. Producciones, La Pavana/Diputació de València, Emilio Yagüe Producciones i el Centro Dramático Nacional, que ha omplit alguns dels principals teatres de tota Espanya amb l’escenificació d’una història guanyadora del Premi Nacional de Narrativa, el Premi Nacional de la Crítica o el Premi Francisco Umbral.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que "aquesta obra, a més de ser un exemple de la programació de qualitat que estem impulsant, és una gran oportunitat per a conèixer una de les obres més conegudes d'un dels millors escriptors valencians de les últimes dècades. En aquesta podrem ver una anàlisi al voltant de les conseqüències que va tenir la bambolla immobiliària i a més veure en directe a molts actors i actrius protagonistes que reconegueren d'algunes de nostres sèries preferides de televisió" apuntava.

La direcció arriba de la mà d’un dels actors protagonistes, Adolfo Fernández, conegut a la televisió pels seus papers a sèries com “Àguila Roja”, Policías en el corazón de la calle” o “B&b”. Junt a ell es troben actors i actrius com Marcial Álvarez (“El Comisario”, “Olmos y Robles”, “Bajo Sospecha”); Sonia Almarcha (“Vis a vis”, “Amar es para siempre”, “Crematorio”); Rafael Calatayud (“El Secreto de Puente Viejo”, “Cuéntame cómo pasó”, “Amar en tiempos revueltos”); Yoima Valdés (“A las once en casa”, “El accidente”, “Periodistas”); Mariano Llorente (“Los Serrano”, Acacias 38”, “El Ministerio del Tiempo”) o Ángel Soro (“Las Aventuras del Capitán Alatriste”, “Vergüenza”, “Apaches”).

Les entrades per a l’obra, que es representarà a les 19:00 hores del 21 d’abril al Teatre Echegaray, es troben a la venda en www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura al preu de 12 euros en venda anticipada.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore