martes, 10 de abril de 2018

Ontinyent augmenta un 35% els beneficiaris de les bonificacions a vehicles híbrids i elèctrics

L’ajuntament bonifica fins al 75% de l’impost de tracció mecànica a estos vehicles per potenciar una mobilitat més sostenible

L’Ajuntament d’Ontinyent ha augmentat la xifra de titulars beneficiaris de les ajudes que el consistori atorga als vehicles híbrids i elèctrics. En concret, el consistori bonifica al 50% de l’impost de tracció mecànica a tots aquells veïns i veïnes amb vehicles híbrids i el 75% d’aquest en el cas de cotxes i motos elèctriques, unes ajudes a les que en 2017 han pogut accedir els titulars de
70 automòbils híbrids i 7 cotxes i 2 motos elèctriques, un 35,4% més que en 2016.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, destacava l’interès de “no sols aprofitar les ordenances fiscals com a instrument de promoció econòmica amb bonificacions com les que atorguem a les contractacions indefinides, sinó que també les podem aprofitar per a potenciar una mobilitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient”, assenyalava.

Des de la regidoria de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, declarava que “encara hi ha pocs automòbils d’aquest tipus respecte del total, però amb aquestes bonificacions pretenem que cada vegada la ciutadania s’anime més a adquirir un mitjà de transport que redueix les emissions de gasos contaminants i que a més les permetrà un estalvi econòmic” explicava.

Cal recordar que l’Ajuntament també aposta per la sostenibilitat en la flota de vehicles municipals, en comptar amb 5 vehicles elèctrics, 3 cotxes híbrids i 3 bicicletes elèctriques. A més, Ontinyent compta amb tres punts de càrrega d’ús públic: al polígon de l’Altet, a l’avinguda del Tèxtil i al pàrquing de Paduana. Aquests punts de càrrega podrien augmentar-se de créixer la demanda.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore