martes, 10 de abril de 2018

Ontinyent empra un nou sistema electroacústic per localitzar més ràpidament fuites d’aigua

L’equip d’auscultació de xarxes va permetre reparar en menys de 24 hores dues fuites de gran volum a les zones de la Cantereria i la Glorieta

Un nou sistema amb dispositius electroacústics permet localitzar més ràpidament fuites a la xarxa d’aigua potable d’Ontinyent. L’equip d’auscultació de xarxes posat en marxa per l’Ajuntament i EGEVASA, l’empresa gestora de la xarxa d’aigua a la ciutat, permetia localitzar i reparar en menys de 24 hores dues fuites d’aigua de gran volum a les zones de la Cantereria i la Glorieta.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, incidia que “des del consistori i EGEVASA tenim clar que l’aigua és un recurs escàs però molt essencial per al desenvolupament de l’activitat diària de qualsevol municipi, més ara en períodes de sèquia. Per això treballem conjuntament per optimitzar el funcionament de la xarxa municipal de distribució d’aigua potable i minimitzar les fuites incontrolades d’aigua, com hem pogut comprovar ara”, manifestava.

El nou Equip d’Auscultació de Xarxes empra els aparells electroacústics més innovadors del sector com geòfons, correladors, càmeres termogràfiques o hidròfons. Cal recordar que la xarxa d’aigua potable d’Ontinyent compta amb més de 150 km de canonades que es troben monitoritades amb diferents sensors fixos i mòbils per controlar, les 24 hores del dia, possibles ruptures i fugues.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore