viernes, 13 de abril de 2018

Ontinyent presenta un calendari anual de rutes turístiques amb 24 recorreguts culturals, paisatgístics i gastronòmics gratuïts

Una ruta literària nocturna, una ruta senderista micològica o una ruta per les fonts urbanes són algunes de les novetats que es presentaran al llarg de l’any

Pablo Úbeda destaca l’interès “de seguir promovent el turisme com a un motor més per a l’impuls de l’economia a la ciutat”

Foto:Luis Botella

En concret, els 24 recorreguts programats corresponen a 14 rutes diferenciades, amb novetats com una ruta literària nocturna, una ruta senderista micològica o una ruta per les fonts urbanes que amplien el ventall amb que es comptava fins ara, amb nous continguts temàtics, “i que es repartiran al llarg de l’any, de manera que tots els mesos tindrem oferta adequada a l’època en que ens trobem”, explicava.

Així, en març es realitzava la Ruta de les Xumeneres i en abril s’han programat una Ruta Senderista i Taller d’Herbero pel Barranc dels Tarongers, una Ruta pels Refugis Antiaeris, una Ruta Cicloturista i una Ruta Gastronòmica. En maig es farà una Ruta de Caça Fotogràfica on els participants podran prendre imatges, així com una Ruta dels Museus i col·leccions museogràfiques. En juny serà torn per una Ruta Senderista Etnobotànica pel Barranc de la Puríssima, i una de les novetats, la Ruta literària nocturna dedicada als poetes valencians, que es realitzarà recorrent la ciutat de nit.

En juliol i agost hi haurà fins a 4 sessions de la Ruta de Trekking Aquàtic pel Riu Clariano, a més d’una nova edició de la Ruta pels Refugis Antiaeris i una Ruta Cultural per La Vila. Ja en setembre tornarà la Ruta pels Refugis Antiaeris, a la que se sumarà una nova Ruta per les Fonts Urbanes, i una Ruta Cultural per la Vila. En octubre es farà un recorregut per la Ruta de Jaume I i una nova edició de la Ruta Cicloturista, i en novembre tornarà la Ruta Gastronòmica i arribarà altra de les novetats, una Ruta Senderista Micològica que donarà a conèixer la riquesa dels bolets i fongs de les serres del terme. Finalment, en desembre tindrà lloc una nova edició de la Ruta dels Refugis Antaeris i es farà una Ruta dedicada als Personatges Il·lustres i Cases Senyorials.

Les visites seran sempre amb caràcter gratuït i places limitades, podent ampliar-se la informació i realitzar-se inscripcions a la Tourist Info d’Ontinyent, ubicada al Palau de La Vila, de dimarts a dissabte de 9:00 a 13:30 hores i de dilluns a divendres de 16:30 a 19:00 hores.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore