jueves, 19 de abril de 2018

Parcs i Jardins millora la seguretat dels jocs infantils en 6 parcs d’Ontinyent

S’ha repavimentat amb cautxú les zones de jocs dels parcs de la plaça de la Ceràmica, Sant Rafel, les Aigües, urbanització El Pilar, plaça de la Morereta i Ausiàs March


La regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Ontinyent està procedint aquests dies a millorar la seguretat de les zones de jocs infantils de 6 parcs de la ciutat. Concretament s’està repavimentat amb cautxú les àrees de seguretat dels jocs dels parcs de la plaça de la Ceràmica, de Sant Rafel, de les Aigües, de la urbanització El Pilar, de la plaça de la Morereta i el d’Ausiàs March. El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, recordava que “és molt habitual que en jugar els xiquets i xiquetes patisquen caigudes, amb el cautxú intentem disminuir els danys que aquestes caigudes poden suposar. Per aquesta raó s’ha procedit a retirar el cautxú previ i renovar-ho, ja que aquest és un material amb una vida limitada i estava ja deteriorat pel seu ús” explicava Cuesta.

A aquestes intervencions, que estan treballant amb al voltant de 520 m2 de material, se suma també l’acció extraordinària de neteja intensiva que es va dur a terme la passada setmana als parcs públics i les zones verdes escolars. “Els parcs i jardins són zones molt transitades a Ontinyent pel qual per a nosaltres és una prioritat tenir-los en les millors condicions possibles” concloïa el regidor. Cal recordar que l’Ajuntament ha procedit també estos dies a una acció extraordinària de neteja intensiva dels parcs públics i les zones verdes escolars.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore