miércoles, 4 de abril de 2018

Una “Marxa per la Dansa” benèfica amb més de 500 participants recorrerà 6 places d’Ontinyent

L’activitat organitzada pel Centre de Dansa Ópera amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent recaptarà fons per a l’associació InclouTEA

Les places i carrers d’Ontinyent s’ompliran de ball el pròxim 14 d’abril amb la “marxa per la Dansa”, una activitat organitzada pel Centre de Dansa Ópera, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, que compta ja amb més de 500 participants. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i les organitzadores, Fanny Donat i Dori Asensi, donaven aquest dimecres detalls d’aquesta activitat que té com a objectiu visibilitzar els beneficis de la dansa i recaptar fons per a l’associació InclouTEA. A més, la marxa servirà també per a celebrar el Dia Internacional de la Dansa, que té lloc el pròxim 29 d’abril, i s’inclourà dins de les activitats del 30 aniversari d’Ópera.

El primer edil destacava que “en aquests 30 anys Ópera ha sigut un signe de constància i treball ben fet i ha format part del dia a dia d’Ontinyent, estant sempre present en esdeveniments festius i culturals com els Moros i Cristians, la Cavalcada de Reis o les diferents activitats de dinamització de carrer. Per això, ara volem acompanyar-les en aquesta celebració” declarava Rodríguez.

La marxa, de 2,6 km, eixirà a les 10:15 hores des del Centre de Dansa Ópera, al carrer Manuel Simó Marín, i farà un recorregut que passarà per les places de Sant Domingo, Ausiàs March, Mestre Ferrero, Vicent Andrés Estellés, la Coronació, per a finalitzar a la plaça Major. En cadascuna d’aquestes places es farà una exhibició de diferents tipus de balls a càrrec de diversos ballets, grups o escoles de dansa. A més, a la pàgina de Facebook d’Ópera els i les inscrites podran trobar una coreografia que es durà a terme de manera grupal a la plaça Major.

Des de l’organització explicaven que “volem reunir a l’alumnat, les famílies, les amistats i totes aquelles persones amants de la dansa per visibilitzar els beneficis que té aquesta i a més fer-ho amb una posada en escena diferent, sacant la cultura al carrer, a la vegada que donem suport a una associació local com InclouTea que té com a objectiu aconseguir la inclusió total de les persones amb espectre autista” concloïen.meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore