lunes, 23 de abril de 2018

“Vine al Carrer Major” reuneix majors i menuts en una jornada plena d’activitats

La iniciativa inclosa a la programació de “Majors Actius” oferia dissabte jocs artesanals, teatre infantil, conta contes o promocions comercials

Majors Actius” incloïa també divendres un conta contes humorístic per a adults al CEAM


Centenars de persones participaven aquest cap de setmana a les activitats integeneracionals organitzades aquest cap de setmana per l’Ajuntament d’Ontinyent dins la programació de “Majors Actius” que organitza la regidoria de Política per a les Persones. La més destacada era “Vine al Carrer Major”, un seguit d’activitats intergeneracionals gratuïtes als carrers Gomis i Maians que durant tota la jornada de dissabte oferia de 300 metres linials de jocs artesanals, i activitats com a conta contes o teatre infantil. A més a més, les botigues del Carrer Major oferien promocions i mostres de productes per dinamitzar el carrer, i les associacions Comerç In i SOC també duien a terme diverses activitats.

La regidora de l’àrea, Sayo Gandia, explicava que “el que es pretenia era que grans i menuts eixiren a gaudir junts d’una jornada que omplira de vida el nostre Carrer Major, tot aprofitant per a recolzar el comerç de proximitat”, assenyalava. Gandia valorava positivament l’activitat, així com la bona acollida al punt d’informació del programa “Majors Actius” que s’hi va disposar, on més de mig centenar de persones van sol·licitar el carnet identificatiu del programa, a través del qual es pot gaudir de promocions comercials, culturals o de viatges.

Prèviament a esta jornada, i també dins de la programació de “Majors Actius”, tenia lloc al CEAM altra activitat, un conta contes humorístic per a adults al CEAM, on els majors van poder gaudir de l’actuació de Fran Pintadera. Els contacontes de divendres i dissabte formen part alhora de les activitats que organitza l’Ajuntament per celebrar el « Dia del Llibre », que aquest dimarts inclourà altre conta contes, aquest per a xiquets i xiquetes de 6 anys a la Biblioteca Pública Municipal de Sant Josep, que es dedicarà al 75 aniversari del llibre “El Principito” de Antoine de Saint-Exupery.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore