sábado, 12 de mayo de 2018

160 persones d’Ontinyent es desplacen a Gandia amb “Majors Actius”

Els viatges culturals impulsats des de la regidoria de Política per a les Persones acumulen ja 1000 participants


160 veïns i veïnes d’Ontinyent, acompanyats per la regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, han realitzat aquest dijous un viatge cultural a Gandia. Es tracta d’un dels viatges culturals inclosos a “Majors Actius”, la programació impulsada pel Govern d’Ontinyent per potenciar un envelliment saludable entre els majors de de 55 anys de la ciutat, que està tenint una gran acollida: son ja prop de 1000 persones les que han participat o s’han inscrit als desplaçaments a ciutats com València, Xàtiva, Gandia o la propera setmana a Dènia.

A Gandia, el grup ha gaudit d’un recorregut per la ciutat visitant la plaça Rei Jaume I, el Torrelló del Pi o el Mirador del Serpis o l’Ajuntament de Gandia, on han sigut rebuts per l’alcaldessa del municipi, Diana Morant. A més, també s’ha visitat el Grau de Gandia i la seua costa. La regidora Sayo Gandia incidia en què “La bona acollida que està tenint ‘Majors Actius’ constata que anem per un bon camí en la promoció de l’envelliment actiu i saludable. Volem que les persones majors que encara estan en plena activitat tinguen al seu abast un ventall de possibilitats per gaudir del seu temps i participar d’iniciatives com aquesta”, manifestava.

Cal recordar que la programació de “Majors Actius” inclou també altres activitats molt diverses, com ara assistència a obres de teatre, cinema, rutes turístiques, activitats de participació ciutadana, balls o viatges culturals. Per participar a qualsevol de les diferents propostes previstes s’ha de fer la corresponent inscripció al CIM de Sant Rafel, al CEAM de Sant Josep, al Centre Cívic del Llombo o al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore