jueves, 24 de mayo de 2018

ACLARIMENT A COMPROMÍS

Davant els comentaris realitzats des del grup municipal de Compromís a Ontinyent en la qual s’acusa al Govern Municipal de no haver contestat al 44% de les preguntes que se li han fet des d’aquest grup, lamentar la falta de transparència de Compromís, en ocultar premeditadament a la seua nota que se’ls ha donat resposta a la pràctica totalitat dels seus requeriments.

Com a mostra, adjuntem algunes de les respostes que diuen que no s’han contestat, amb recepció signada pel secretari d’esta formació, sobre assumptes com Els Banys de Don Lisard o  el canvi de la parada del bus al barri de Sant Josep. També se’ls va remetre resposta sobre el Pla Reactiva, i altres qüestions, com la peatonalització del Pont Vell, l’empedrat de Sant Antoni o la plaça front el CFPA Sant Carles han estat tractades a la Comissió de Patrimoni o la Junta de Portaveus, on Compromís està representat tot i que no sempre acudeix, com tampoc han acudit a moltes de les reunions del Consell de Ciutat, extrem que en aquest últim cas ha evidenciat el propi representat del Consell Veïnal. A més a més és el partit que més reunions s’ha perdut de la Comissió de la Memòria Democràtica, al si de la qual no han aportat cap proposta, i quan han parlat del tema ha estat únicament de cara als mitjans.

Pel que fa al banner de la bústia ciutadana, sempre ha estat perfectament visible i accessible a la portada de la web municipal, i respecte a Ontinyent Participa, recordar que a l’última edició es registrava 429 votants més que a l’edició anterior, i es consignava més diners, arribant-se a 500.000 euros.

Des del Govern Municipal s’ha qualificat també de “curiós” que Compromís parle de participació, quan són l’únic grup que no compta amb delegacions de cap àrea per la seua negativa a la invitació que els va fer l’alcalde de participar activament de la gestió. Així mateix, s’ha convidat a esta formació “a fer una oposició més seriosa i transparent, sense ocultació ni manipulació de dades”.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore