jueves, 24 de mayo de 2018

La Beneficència conta la història i les històries dels seus cent anys de vida

La campanya de la nova imatge corporativa de La Beneficència ha eixit al carrer. Aquesta setmana s’enceta la iniciativa de comunicació per donar a conèixer la identitat que ha adoptat la institució quan prepara el centenari de la seua fundació que tindrà lloc a l’any 2019.
Precisament la història i les històries són l’eix que protagonitzen el fil narratiu de la campanya. A través de la dualitat dels missatges es pretén contar algun fragment de la història de La Beneficència. Per altra banda també es conten històries particulars dels seus residents.
La campanya 100 Anys d’Història, Cent Anys d’Històries s’acosta al públic de la ciutat d’Ontinyent utilitzant el referent d’un actor que simbolitza a la pròpia institució i que va narrant alguns dels episodis destacats de la relació que ha tingut La Beneficència amb la ciutat. A més, es conten exemples de testimonis que al voltant de les vides de la gent major que resideix a la institució.
Els objectius de la campanya pretenen, fonamentalment, posar en valor la importància que ha tingut històricament La Beneficència a Ontinyent així com destacar la dignitat de les persones majors, l’experiència i saviesa que han aportat a la nostra comunitat local.
La campanya de comunicació eix a l’encontre dels ciutadans utilitzant els mupis o punts de mobiliari urbà destinats als impactes publicitaris que hi ha escampats a la ciutat. També es projectarà a través dels punts d’informació digital ubicats a diferents carrers. Per últim la imatge corporativa de La Beneficència i els missatges de la campanya també es difondran a la premsa local.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore