martes, 1 de mayo de 2018

La Beneficència presenta aquest dijous la seua nova imatge corporativa

La Fundació que gestiona la residència per a majors La Beneficència i que està presidida per l’alcalde de la ciutat d’Ontinyent, convoca a familiars, entitats cíviques i mitjans de comunicació a la presentació oficial de la nova imatge corporativa de la institució amb motiu del pròxim centenari de la seua fundació 1919-2019.
L’acte tindrà lloc dijous 3 de maig a les 20 hores al saló d’actes del Col·legi La Milagrosa d’Ontinyent, al carrer Mirador del barri de la Vila. L’esdeveniment comptarà amb la presència, entre d’altres, del president de la Fundació, Jorge Rodríguez, el gerent de la residència Tony Alfonso i el cronista oficial de la ciutat, Alfred Bernabeu. S’aprofitarà la iniciativa per tal de donar a conèixer les iniciatives i projectes posats en marxa en esta nova etapa de l’entitat, entre elles la imatge que servirà per avançar la proximitat del Centenari de La Beneficència. Cal recordar que La Beneficència va encetar a principis de 2017 una nova fase cap a una major professionalització de la seua estructura i una modernització de la seua gestió.
En l’encontre es posarà en valor la trajectòria històrica i la vinculació que ha mantingut la institució amb el poble, ja que encara que el pròxim any es complirà el centenari de la fundació de l’actual establiment, els seus antecedents els remunten al segle XIV.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore