sábado, 12 de mayo de 2018

Ontinyent celebrarà el “Dia dels Museus” amb una ruta turística que permet descobrir 4 col·leccions museogràfiques

Es tracta d’un dels recorreguts integrats al calendari anual de rutes que organitza la regidoria de Turisme

Ontinyent se sumarà a la celebració internacional del “Dia dels Museus” amb una “Ruta dels Museus” el proper 20 de maig. Es tracta d’un dels recorreguts integrats al calendari anual de rutes que organitza la regidoria de Turisme, que ofereix enguant un total de 24 recorreguts culturals, paisatgístics i gastronòmics gratuïts per la ciutat. Una iniciativa que, segons explicava el regidor de l’àrea, Pablo Úbeda, “respon a l’interès del Govern d’Ontinyent de seguir promovent el turisme com a un motor més per a l’impuls de l’economia de la ciutat”.

En concret, la “Ruta dels Museus i col·leccions museogràfiques”, que compta amb la col·laboració de la regidoria de Museus, recorrerà el Museu arqueològic MAOVA, on els i les visitants podran descobrir com eren les primeres cultures que van habitar al terme; al Museu Fester es podrà conèixer tots els secrets i nombroses peces singulars de l’emblemàtica festa de Moros i Cristians; al Museu Tèxtil s’aprendrà com Ontinyent es va convertir en la capi­tal del tèxtil a través de peces dels segles XVIII al XXI, i al Museu dels Gegants i Cabets grans i menuts podran emocionar-se amb els personatges més emblemàtics de les festes del Corpus i la Puríssima.

El recorregut permetrà al mateix temps conèixer l’edifici del Palau de La Vila, originari del segle XIII, així com la història del barri de La Vila, per on transcorre gran part de la ruta. L’assistència té caràcter gratuït i places limitades, podent ampliar-se la informació i realitzar-se inscripcions a la Tourist Info d’Ontinyent, ubicada al Palau de La Vila, de dimarts a dissabte de 9:00 a 13:30 hores i de dilluns a divendres de 16:30 a 19:00 hores, o al telèfon 96 291 60 90 en el mateix horari.

Les següents rutes turístiques previstes seran una Ruta Senderista Etnobotànica pel Barranc de la Puríssima (10 de juny), i una ruta literària nocturna dedicada als poetes valencians, que es realitzarà recorrent la ciutat de nit el 23 de juny; mentre que en juliol i agost hi haurà fins a 4 sessions de la Ruta de Trekking Aquàtic pel Riu Clariano, a més d’una nova edició de la Ruta pels Refugis Antiaeris i una Ruta Cultural per La Vila.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore